Lifestyle

9 manieren om makkelijk geld te verdienen

Slapend rijk worden. We dromen er allemaal van, maar de realiteit is toch anders. Je zal toch echt een paar uur brood, eieren en wc-papier moeten scannen om een leuk getal te zien op je bankrekening. Maar als cassière zijn niks voor jou is of je wilt nog een extra zakcentje bijverdienen, dan zijn er gelukkig ook nog andere manieren om makkelijk geld te verdienen. Je wordt misschien niet slapend rijk, maar heel veel meer moeite kosten deze manieren niet! 

1. Bied je aan als oppasser
Voor kinderen, maar ook voor huisdieren. Een babysitter is erg gewild, dus hier kan je ongetwijfeld geld mee verdienen. Als je van kinderen en/of huisdieren houdt dan is het makkelijk geld verdienen, want je vindt het leuk. Spreek mensen met jonge kinderen of huisdieren in je omgeving aan en vertel ze dat je graag wilt oppassen. Misschien kunnen zij wel een oppasser gebruiken en anders kunnen zij het aan hun vriendenkring doorvertellen. Mocht dit niet lukken dan kun je ook een advertentie ophangen in de supermarkt of gebruik maken van een website als de Babysittersclub. 

2. Word online verkoper
Je weet het misschien nog niet, maar jouw kamer is een goudmijntje! Trek er een middag voor uit om je kamer uit te mesten. Wat wil je niet meer hebben en wat kun je verkopen? Maak goede foto's (scherp, duidelijk en licht) van de voorwerpen en zet jouw advertentie op Marktplaats. Je zal je verbazen hoeveel je nog kan verkopen via deze website! Mocht je alleen maar kleding in de aanbieding hebben dan kun je ook een kraampje op een markt huren of verkopen op United Wardrobe (een soort Marktplaats waar jongeren hun kleding verkopen). 

3. Verdien online geld
Geld verdienen vanuit je luie stoel, je hoeft er je huis niet voor uit. Kan het makkelijker dan dat? Er zijn websites waarmee je door jouw hulp wat kan bijverdienen. Je kunt mails lezen of enquêtes invullen tegen een vergoeding. Een vetpot is het niet, maar het kost ook erg weinig moeite. Wees wel kieskeurig bij welke website je aan de slag gaat, er zijn er namelijk heel veel en ze zijn niet allemaal even betrouwbaar. We raden je aan om ervaringen van anderen op te zoeken om te kijken of je een goede website hebt gevonden. 

4. Gebruik jouw kennis & talenten
Ben je een kei in wiskunde? Had je alleen maar negens voor Engels? Dan kun je bijles geven! Er zijn verschillende instanties waar je je kunt opgeven om bijles te geven, maar je kunt ook gewoon een briefje ophangen in de supermarkt. En het gaat verder dan dat. Ben je heel handig in computers installeren, gitaar spelen of fietsen maken? Hier kun je ook wat mee! Laat het weten aan jouw netwerk en voor je het weet gaat het als een lopend vuurtje. 

5. Kies voor bijbaantje dat goed verdient
Om geld te verdienen heb je een baan nodig. Duh. Zover was je ook nog wel gekomen. Maar het is dan nog wel slim om onderscheid te maken in bepaalde baantjes. Sommige bijbanen verdienen namelijk beter dan anderen. Op jonge leeftijd verdien je als krantenbezorger best veel geld - je moet dan wel vroeg uit de veren, maar je hebt dan wel de hele dag voor je. Als je wat ouder bent kun je aan de slag als promotor. Dit houdt in dat je gratis goodies uitdeelt op straat of dat je leden werft voor goede doelen. Caching! 

6. Cash met je smartphone
Zo makkelijk kan het zijn! Er zijn apps waarmee je kleine taakjes moet uitvoeren, zoals het maken van een foto of het scannen van een barcode, en er geld voor krijgt. Dit kun je even tussendoor doen en ondertussen verdien je er ook nog geld mee! Klinkt als een goede deal, of niet? 

7. Doe mee met een onderzoek
Bedrijven hebben altijd de mening en ervaring van anderen nodig. Je kunt behoorlijk veel geld -soms wel honderden euro's!- verdienen om aan een onderzoek mee te doen. Je moet bijvoorbeeld producten testen of je mening over een bepaald onderwerp of product geven. Er bestaan ook slaaponderzoeken, hiermee kun je dus écht slapend rijk worden! 

8. Verkoop iets dat je zelf maakt
Ben jij super creatief en maak je bijvoorbeeld prachtige sieraden, kan je zelf kleding maken of maak jij mooie schilderijen? Je kunt jouw creaties verkopen om een zakcentje bij te verdienen. Dit kan op Marktplaats, maar ook op Etsy wat een speciaal platform is voor creatieve mensen die hun creaties willen verkopen. Bezig zijn met je hobby en ook nog eens geld verdienen? Yes please!

9. Bespaar geld
Je kunt het ook op een andere manier bekijken. Om meer geld op je bankrekening te krijgen, kun je niet alleen geld verdienen maar ook geld besparen. Wedden dat jij nog super veel geld laat liggen doordat je niet op de meest efficiënte manier met geld omgaat? Met deze geldtips van B.O.E.G. leer je hoe je op een slimme manier met geld omgaat. Wil je jouw inkomsten en uitgaven vergelijken met meiden van jouw leeftijd? Dat kan hier

Welke manier ga jij toepassen om meer geld te verdienen? 

*Dit is een gesponsord artikel 

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved