Celebs

Wie rockt de look? (Instagram-editie)

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Maar deze week zijn het geen paparazzi kiekjes, maar foto's die de celebs op hun eigen Instagram-account hebben geplaatst. Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?  

Selena Gomez takes our breath away! De zangeres zag er picture perfect uit op de roze loper van de Victoria's Secret show. Selena trad op terwijl de Angels de nieuwe collectie toonden op de catwalk. De zwarte jurk is een tikkeltje sexy, maar dat is geheel gepast tijdens de lingerieshow. Leuk detail: Selena heeft voor de gelegenheid blauwe lenzen in gedaan. 

Als er iemand niet vies is van een selfie dan is het Kylie Jenner wel. De realityster maakt een mirror selfie om haar chillpak te laten zien. Uiteraard chillt Kylie uitsluitend in stijl, daarom heeft ze een vest en joggingbroek van Moschino aan. Qua accessoires gaat ze voor een zonnebril van Dior, een horloge en armbanden van Cartier. De veterschoenen maken de outfit af. 

Waar moeten we nou kijken… naar Vanessa Hudgens' geweldige outfit of naar het waanzinnge uitzicht? We kiezen voor het eerste. Wat ziet Vanessa er altijd on trend uit! De actrice draagt een crop top waardoor haar strakke buik goed te zien is, met een coated jeans. Verder kiest ze voor een bandana (de trend voor het komende seizoen!), rode zonnebril en lak moccasins. 

Nog zo'n fabulous outfit… Demi Lovato laat zich van haar stijlvolste kant zien en showt haar outfit met een mirror selfie. De zangeres is gehuld in een klassiek pakje à la Chanel. Wat staat het haar goed! De ronde zonnebril en de pumps maken de outfit helemaal af. 

Miley Cyrus plaatst veel gekke foto's op haar Instagram-account, maar ze plaatst ook weleens een 'normale' selfie. Nou ja, behalve de tong dan, maar anders zouden we de zangeres niet meer herkennen ;-). En het past natuurlijk bij het T-shirt dat ze aan heeft! Daarbij draagt Miley jeans en schoenen van Dr. Martens. Let ook even op haar gekke sokken! 

Als je een lichaam hebt zoals Gigi Hadid dan ga je zonder schaamte met een sportbeha de straat op. Logisch. Het model is in topvorm omdat ze de Victoria's Secret show heeft gelopen. Gigi showt haar lichaam met een zwarte sportbeha en legging, met een jack tegen de kou. De sportschoenen die ze aan heeft zijn van Nike.

De baby van Kim Kardashian komt bijna ter wereld, maar dat is voor haar geen reden om het rustig aan te doen. De realityster gaat gewoon de rode loper feestjes af. Kim draagt een kanten jurk van Givenchy met sieraden van Lorraine Schwartz. De donkere lipstick staat haar geweldig! 

Iedereen weet dat Shay Mitchell en Ashley Benson beste vriendinnen zijn. De twee waren samen in Milaan voor de MTV EMA's en droegen voor deze gelegenheid gepaste outfits. Ashley gaat voor een klassieke en bedekte look, terwijl Shay juist kiest voor gewaagd en sexy. Totaal verschillend, maar dat maakt Shay en Ashley (aka buttahbenzo) zo'n leuke combinatie! Wiens outfit is jouw favoriet? 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀