Beauty

Wat deze beautyblogger op haar gezicht smeert is te bizar voor woorden

We zijn altijd op zoek naar producten die ons een egale huid geven. Tandpasta, komkommer en een avocadomasker: we smeren soms de gekste dingen op ons gezicht in de hoop dat puistjes en oneffenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar wat beautyblogger Tracy Kiss op haar gezicht smeert is echt té bizar voor woorden. Dit gaat wat ons betreft een stap te ver. Hint: voor deze behandeling heb je jouw vriendje nodig… 

Je hebt gekke dingen en je hebt écht gekke dingen. De beautybehandeling van Tracy valt onder de laatste categorie. De blogger -met meer dan 150.000 volgers op social media- heeft haar geheim voor een mooie en egale huid onthuld in een video. Haar geheim? Tracy smeert sperma op haar gezicht! Ehhh, ja. Dat is weer eens wat anders dan een toefje tandpasta en een avocadomasker. 

"Ik denk dat veel mensen de gedachte raar vinden om sperma op je gezicht te smeren, maar het is een heel natuurlijke en gezonde behandeling voor je huid", zegt Tracy in haar video. In de video vertelt ze de voordelen van sperma op je huid en laat ze zien hoe je het goedje aanbrengt. De beautyblogger krijgt de sperma van een vriend in een potje. "Ik heb niks te maken met de sperma extractie", zegt ze er nog bij. 

Tracy claimt dat sperma ervoor heeft gezorgd dat haar rosacea vrijwel is verdwenen. De beautyblogger kwam op het idee om dit op haar gezicht te smeren toen haar schoonheidsspecialist voorstelde om een peeling te doen. Tracy vond dit helemaal niks en besloot op zoek te gaan naar natuurlijke alternatieven. Vervolgens kwam ze uit op sperma. Tot slot claimt de beautyblogger dat steeds meer Amerikaanse vrouwen sperma op hun gezicht smeren. 

Watch on YouTube

Vind jij dit ook een bizar idee of zou je het wel overwegen? 

Bron

Must reads 👀