Best buys: februari

Fashion door Redactie

Voordat je je salaris of kleedgeld krijgt, heb je het geld in gedachten waarschijnlijk al tien keer uitgegeven. Jammer genoeg kun je het echt maar één keer uitgeven. Maar waaraan? Wij zetten onze favoriete spullen voor je op een rij.

bestbuysfeb2

Een item met veren. Louis Vuitton kwam er vorig jaar al mee, maar dit jaar zagen we ze weer bij de show van Bravoure op de Fashionweek. Deze zwarte verenoorbellen vinden wij heel cute en ze kosten maar € 15,95 bij Welikefashion.com

bestbuysfeb5bestbuys9

Hoofdredactrice Marjolein: "Toen ik laatst langs het rekje met W.I.C. lakjes van Herôme liep, sloeg mijn fantastie op hol. Nu wil ik alle 79 kleurtjes. Maar ik begin deze maand eerst maar eens met één kleur."

bestbuysfeb1

Wij gaan opzoek naar een rode leren broek à la Isabel Marant. Deze van Vero Moda Very lijkt er erg veel op, maar de prijs is nog steeds wat aan de hoge kant (€ 223,04). H&M heeft er vorige maand één in de Trendcollectie gehad en verplaatst goedlopende items ook vaak naar de gewone lijn. Mocht jij er één tegenkomen, meld het ons!

bestbuys3

Redactrice Esmée: "Ik wil deze maand slagen voor stoere laarsjes. Leuk voor de lente met blote benen of voor nu met een destroyed jeans. Ik twijfel alleen nog of ik deze canvas van Zara neem of zwarte van leer bij River Island."

bestbuysfeb7

Een felgekleurde, grote clutch. Veel handiger dan de kleine handtasjes waar de gemiddelde smartphone niet inpast. En het is de eyecatcher van je outfit. Deze van Topshop voldoet aan onze eisen, 40 pond.

bestbuysfeb4

Een see through blouse die je kunt dragen met een donkere beha er onder. Mocht je dat echt te heftig vinden, kun je er natuurlijk een mooie top onder doen. Deze van Mango is € 49,90.

bestbuysfeb6

Minstens één van de gekleurde broeken van Zara. Jil Sander deed in de nieuwe collectie al aan 'colorblocking' en wij zijn fan. (Colorblocking betekent niets anders dan felle kleuren in een outfit.) Ze kosten € 39,95 per stuk.

bestbuysfeb8

Stagiaire Myrre: "Ik ga voor knalrode Vans. De zwarte draag ik nu heel veel en ik wil voor het voorjaar begint een rood paar in mijn schoenenkast hebben staan."

Wat ga jij deze maand sowieso inslaan?

Door Esmée