Beauty

Goed nieuws voor iedereen die een elastiekje om haar pols draagt

We dragen een ketting en oorbellen als accessoire, maar een haarelastiekje valt hier eigenlijk ook onder. Tja, dat elastiekje zit áltijd om je pols. Dat is nodig, want wat als je ineens een paardenstaart of knot moet maken? Dan is die vriend om je pols jouw redder in nood. Maar dat elastiekje brengt ook nadelen met zich mee. Soms wordt je pols afgekneld (ouch!) en die afdruk is ook niet bepaald charmant. En het staat niet echt mooi bij je arm candy… Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws, want er is een oplossing!

Hands up als je ook een haarelastiekje om je pols draagt! Zowat elk meisje draagt een elastiekje om haar pols. Zo kunnen we altijd ons haar vast dragen wanneer we dat willen. Die afdruk op je pols is alleen iets minder charmant – en het kan ook nog eens pijn doet als het knelt.

Maar er is een oplossing! We kunnen allemaal het merk Bittersweet bedanken, want zij hebben een armband ontworpen waar je jouw elastiekje om kunt doen. Zo knelt jouw pols niet meer af en heb je die oncharmante afdruk ook niet meer. En het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Yay for arm candy!

 

 

 

 

Zoek je een keer wat anders dan een gewoon haarelastiekje? Probeer dan deze accessoires eens. Bestel ze eenvoudig door op de afbeelding te klikken. We love!

  
Ball Hairband | Flower Hairband | Triangle Clip

  
Bar Hairband | Leaf headband | Leaf Hair Comb

Wat vind jij van de Bittersweet armband? Wil jij ‘m hebben?