Lifestyle

Dit zeggen jouw handen over je persoonlijkheid

Kan je iemands persoonlijkheid raden door enkel naar zijn vingers te kijken? Ja, dat kan! Uit een recent onderzoek is gebleken dat je persoonlijkheid kan worden bepaald door de lengte van je ring- en middelvinger. Ben jij dus super bazig of komt iedereen altijd bij jou met zijn problemen, dan ligt dit waarschijnlijk aan je vingers! Al benieuwd geworden naar wat jouw vingers over jou zeggen?

Uit onderzoek is gebleken dat je bij een eerste ontmoeting iemands persoonlijkheid kan inschatten, puur door iemands handen te bestuderen. Wanneer je iemand een hand geeft, moet je goed letten op de lengte van de ringvinger. De lengte van de ringvinger geeft namelijk aan hoeveel testosteron je in de baarmoeder mee hebt gekregen. Hoe korter, of langer de ringvinger, hoe meer je weet.

Het trucje werkt echt, probeer het maar eens! Strek je vingers en bekijk ze eens goed. Er zijn drie verschillende opties van hoe je handen eruitzien. Nummer één is wanneer je ringvinger langer is dan je wijsvinger. De tweede optie is wanneer je ringvinger korter is dan je wijsvinger. Tot slot bij nummer drie zijn je ringvinger en wijsvinger even lang.


Maar wat betekent de lengte nu eigenlijk precies voor jouw persoonlijkheid? 

Ringvinger langer dan wijsvinger
Is jouw ringvinger langer dan jouw wijsvinger dan ben jij een echte flirt! Jij flirt de hele dag door en iedereen flirt ook constant met jou. Daarnaast durf jij meer risico te nemen in het leven. Hierdoor lijk je soms wat agressief, maar jij weet precies wat je wilt en gaat hier ook voor. Volgens het onderzoek is jouw perfecte baan soldaat, verkoper of CEO.

Ringvinger korter dan wijsvinger
Ben jij zelfverzekerd en durf jij risico’s te nemen? Dan is volgens het onderzoek jouw wijsvinger zeker langer dan jouw ringvinger. Je bent geboren om te leiden, maar in moeilijke situaties blijf jij toch meer op de achtergrond. Ook ben jij een luisterend oor voor iedereen om jou heen. Mensen komen bij jou vaak om hulp vragen en willen jouw oprechte mening weten. Jouw ideale baan is politieagent, schrijver of docent.

Ringvinger en wijsvinger even lang
Omdat jouw wijsvinger en ringvinger even lang zijn vertelt iedereen altijd zijn diepste geheimen aan jou, zelfs wanneer ze jou niet kennen. Jij bent in balans en luistert graag naar anderen. Daarnaast zorg jij ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt. Je bent erg rustig en zit vol passie en je bent het meest in je element wanneer je voor anderen werkt. Jij kunt het beste gaan werken als therapeut, sociaal werker of verpleegster.


Hier op de Girlscene redactie hebben wij het ook even geprobeerd en het werkt echt! Natuurlijk is het niet honderd procent waar, maar in de grote lijnen klopt het wel. Wist je dat je slaaphouding ook heel veel over je persoonlijkheid zegt? Lees er hier meer over.
 
Handcrème Rose  /  Handcrème Mediterranee

Hoe zien jouw vingers eruit? En werkt de truc bij jou?

Bron, bron, bron

Beeld: Thinkstockphotos

Must reads 👀