Celebs

9 modellen die je in de gaten moet houden

We kennen allemaal de Doutzens, Gigi’s en de Kendall’s van de wereld, we kunnen simpelweg niet om hen heen. Naast deze topmodellen zijn er nog een heleboel meiden die de catwalk rocken en op het punt staan om heel grote namen te worden. Girlscene zet een paar van deze meiden onder elkaar. 

 

1. Alexandra Elizabeth Ljadov
Afgelopen Fashion Week was Alexandra zo’n 65 keer (!) te zien op de catwalk. En dat terwijl ze gescout werd tijdens een vlees festival in Estland. Ze brak echt door tijdens de show van Proenza Schouler van voorjaar 2014. Vanaf dat moment zien we Alexandra overal. We zien haar in magazines en daarnaast liep ze onder andere shows voor Chanel, Louis Vuitton en Marc Jacobs.

 

2. Bella Hadid 
Zusje van Gigi Hadid, Bella is slechts achttien lentes jong, maar treedt nu al in de voetsporten van haar zus. Zo was ze onder andere te zien in de campagne van Victroia’s Secret Pink. Daarnaast werkte ze samen met zuslief voor Tom Ford en Diane von Furstenberg. Eerder was Bella ook al te bewonderen in Seventeen, Elle en Vogue.

 

3. Harleth Kussik
Harleth is een erg goede vriendin van de eerder genoemde Alexandra hierboven. Harleth maakte net als Alexandra haar catwalkdebuut in 2014 tijdens de show van Proenza Schouler. Afgelopen jaar heeft ze zowel fashion editorials, campagnes en catwalkshows gedaan voor de grootste namen als Miu Miu, Valentino, Céline en Hèrmes.

 

4. Stella Maxwell
Stella was eerder te zien voor Tommy Hilfiger en Jeremy Scott. Daarnaast is Stella opgenomen in de heilige groep van Victoria’s Secret. De Belgische dame werkte al eerder voor veel uiteenlopende merken, zowel budget als high fashion. Enkele voorbeelden zijn Alexander McQueen, H&M, Puma, Moschino en Urban Outfitters.

 

5. Julie Hoomans 
De Nederlandse Julie werd ontdekt tijdens het programma “I Can Make You A Supermodel”. Daarna liep Julie in 2013 direct haar eerste fashion show voor Prada. Het jaar daarna begon ze zowel edgy editorials binnen te halen en was ze vaak te zien op de catwalk tijdens Fashionweek. Zo was Julie onder andere te bewonderen in de shows van Chanel, Valentino en Louis Vuitton.

 

6. Vanessa Moody 
Het was de vader van Vanessa die zijn dochter overhaalde model te worden en in contact te komen met een modellenbureau. Vanaf toen ging de carrière van Vanessa snel. Haar eerste show was voor Alexander Wang. Nu heeft Vanessa al aardig wat merken op haar naam staan zoals Acne, Nina Ricci, Chanel en Balmain x H&M.

 

7. Maartje Verhoef 
Ook Maartje is van Nederlandse komaf. Maartje werd bekend door de Prada collectie uit 2013. Daarnaast werkte ze al met Chanel, Louis Vuitton, Burberry Prosum en Calvin Klein.

 

8. Hailey Baldwin
Hailey is dikke maatjes met Kendall Jenner en haar carrière gaat als een malle. Tijdens haar eerste New York Fashion Week liep ze voor Tommy Hilfiger. Vanaf toen werkte ze onder andere voor Ralph Lauren, Brandy Melville, Topshop, Moschino en Philip Plein.

 

9. Irina Djuranovic 
Deze meid uit Montenegro was afgelopen maart pas voor het eerst te zien op de runway, maar sindsdien is ze er niet meer af te slaan. Daarnaast was ze onder andere te zien in de herfstcampagne van Céline.

Wil je meer modellen zien, bekijk dan dit artikel.

Wie kende jij nog niet uit dit rijtje? Welke modellen moeten we zeker ook in de gaten houden?

Bron, bron, bron

Must reads 👀