Celebs

Hoe gaat het nu met JoJo?

Ken jij ze nog, de nummers 'Leave (Get out)', 'Homeboy' en 'It's Too Little Too Late'? Deze hits zijn alweer zo'n tien (!!!) jaar oud en zijn van de mega goede zangeres JoJo. Op de Girlscene redactie kennen we nog steeds de volledige tekst van 'Leave' uit ons hoofd en zingen we maar al te graag mee met deze oldschool hit. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de zangeres? We hebben al lang niks meer van haar gehoord dus we zijn heel benieuwd…

Iets meer over JoJo:

Ze is op 20 december 1990 geboren
Ze was pas 13 jaar oud toen ze doorbrak met haar hit Leave (Get out)
JoJo ging niet naar school, maar kreeg thuis les
Op haar zesde was ze al een kindsterretje in het televisie programma 'Kids Say The Darndest Things'
Ze heeft een bijrol gehad in Pretty Little Liars
Haar voorbeelden zijn: Whitney Houston, Céline Dion, Mariah Carey en Tina Turner
Jojo brengt nog steeds liedjes uit! 


Het beste liedje van JoJo is duidelijk 'Leave' en we kunnen je de clip natuurlijk niet onthouden. Heerlijk als je net een break-up hebt meegemaakt. 

Watch on YouTube


En ook deze wil je vast nog eens zien:

Watch on YouTube

JoJo is inmiddels een volwassen dame geworden en is nog steeds veel met muziek bezig. Wist je al dat ze vijf jaar geleden een kleine comeback had met het nummer 'In The Dark'? Sexy!  
 

Watch on YouTube

Haar nieuwste videoclip is gemaakt voor het liedje 'Say Love' en is pas afgelopen oktober online gekomen. Op de redactie hadden we geen idee dat ze nog steeds bezig is met zingen, maar gelukkig brengt ze dus nog steeds nummers uit, want haar stem is prachtig en ze ziet er ook nog steeds prachtig uit. 
 

Watch on YouTube

JoJo zit absoluut niet stil en is hard bezig om een comeback te maken. Als je het leuk vindt kun je haar volgen op Instagram. Daar kun je zien dat ze hard traint om haar lichaam fit te houden. Ze deelt een heleboel met haar fans op haar Instagram account. Je vindt er ook veel selfies, rehearsal footage, quotes en zangfilmpjes. Wij zijn heel benieuwd of ze binnenkort weer meer in the picture komt te staan. Ondertussen luisteren wij nog graag naar haar oudste hit 'Leave' :-). 
 

 

 

 

 

 


Was jij vroeger fan? En wat vind jij van het nieuwe liedje van JoJo?

Must reads 👀