Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Heidi Klum, tot Lily Aldridge en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


De tijd van de zomerjurkjes is voorbij, nu zijn wollen jurkjes aan de beurt. Lily Aldridge laat zien hoe je dit kledingstuk goed combineert. Het is duidelijk iets warmer in New York dan bij ons -we krijgen het al koud als we naar Lily's blote benen kijken- maar trek er een maillot bij aan en je outfit is compleet. Zowel de tas als laarzen zijn van Isabel Marant.


Penelope Cruz rockt de trend van dit moment: overknee boots. De actrice combineert de laarzen van Isabel Marant met een gestreepte sweater van Saint Laurent, jeans en een fedora van Maison Michel. Een simpele outfit, maar met overknee laarzen heb je ook niet veel meer nodig.


Kylie Jenner laat zich van haar meest stijlvolle kant zien. De realityster combineert een crop top en boyfriend jeans van Levi's met een prachtige lange jas van Haider Ackermann. Qua accessoires kiest Kylizzle voor een grote zonnebril van Stella McCartney en een grijze schoudertas van suède. De klassieke pumps van Gianvito Rossi maken de look helemaal af.


Heidi Klum is in Berlijn en rockt een volledig zwarte outfit. De jas die ze aan heeft is van Acne (hebben!), daaronder draagt ze een jumpsuit. De outfit vraagt om hoge hakken en die heeft Heidi dan ook aan haar voeten. Knap dat het topmodel zo goed kan lopen op de torenhoge boots van Saint Laurent!


Gigi Hadid loopt over de New Yorkse straten. Het topmodel wordt vrijwel altijd gefotografeerd door de paparazzi, dus ze zorgt ervoor dat haar outfit altijd on point is. De grijze jas is van Native Youth, de pilotenzonnebril van Ray-Ban en de zwarte tas die om haar arm hangt is van Elizabeth and James. Wij zijn fan van de lak ballerina's!


Kendall Jenner poseert voor de camera op een event van het luxe warenhuis Saks in New York. Het model draagt een minijurkje van Givenchy waarin haar lange benen goed in uitkomen. De boots die ze aan heeft zijn ook van Givenchy. De schoudertas met chain is van Saint Laurent.


Selena Gomez wordt met de dag knapper! De zangeres heeft een klassieke smaak, elk kledingstuk is even smaakvol. De brunette is gespot in een little black dress met daar overheen een lange bruine jas van suède. De elegante zonnebril en ballerina's met puntige neuzen maken de look af.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀