Lifestyle

De leukste sinterklaascadeaus en surprises

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Oké, rustig aan, geen paniek. Vol verwachting klopt ons hart en we kunnen dan ook niet wachten op pakjesavond. Elk jaar zwoegen we weer om de mooiste surprises te maken en doen we onze uiterste best om het perfecte cadeautje voor ons lootje te vinden. Een paar tips zijn dan ook geen overbodige luxe!

Surprises zijn altijd super leuk wanneer je het afhebt, maar daarvoor kan het ons de nodige stressmomentjes bezorgen. Want wat moet je in hemelsnaam maken?! No worries, wij hebben wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Oké, je hebt dus iemand getrokken en je hebt geen idee wat je moet maken? No problemo! Iedereen kan wel een burgertje waarderen, zelfs een vegetariër. Geloof het of niet, deze suprise is super makkelijk te maken. Alles wat je nodig hebt is kranten, karton, behanglijm en verf. Perfect om een klein cadeautje in te verstoppen, maar doe je iets groters cadeau dan maak je de burger natuurlijk een maatje groter.

Deze suprise maken? Klik hier.

Nog zo’n leuke food-gerelateerde suprise: heb jij een echte fitgirl te pakken met lootjes trekken? Zo iemand die elke pauze met de meest jaloersmakende salades op de proppen komt en wiens Instagram bol staat van de avocado gerechten? Voor die health freak is deze suprise op het lijf geschreven. En makkelijk te maken met papier maché! Houd wel rekening met opdroogtijd. Niemand houdt ervan om in met zijn hand in half opgedroogde lijmresten te wroeten en we kennen allemaal een pakjesavond waarbij we nog snel de föhn moesten gebruiken voor wat last minute opdroogpraktijken.

Deze suprise maken? Klik hier.

Iemand getrokken waar je eigenlijk niet zoveel van weet? Soms heb je geluk en soms iets minder. Maar suprises maken is altijd even leuk. Heb je te weinig informatie op jouw lootje en begin je al hoofdpijn te krijgen bij de gedachte aan wat je zou moeten maken? Haal adem en houd het makkelijk voor jezelf. Maak bijvoorbeeld de eerste letter van zijn of haar naam en vul deze als een grabbelton met de leukste kleine cadeautjes, fopcadeaus, glitters en snippers.

Deze suprise maken? Klik hier.

Welk meisje kan nu niet zonder lipstick? Precies! Dit is zo’n suprise die iedereen kan waarderen. Het vergt wel even wat knip-en-plakwerk, maar er komt geen papier maché bij kijken. Ook wel eens lekker als je weer eens heel last minute aan het knutselen slaat. De opdroogtijd van deze lipsticksuprise is een stuk korter.

Deze suprise maken? Klik hier.

Alvast meer Sinterklaas inspiratie opdoen? Lees dan hier verder. Wil je kleine Sinterklaascadeaus shoppen? Wij zochten er een paar voor je uit. Klik op de afbeelding om te bestellen.

Fries pencils & pot voor €13,97

Fruitgummetjes voor €1,25

Glow in the dark bril voor €1,50

Burger and fries puntenslijper en gum voor €9,56

Sleutelhanger oog voor €10

Notitieboekje voor €3

Tiara piet voor €1

Lichtring voor €1

Tiara Sint voor €1

Welke suprise maak jij dit jaar? Wat geef jij cadeau?

Bron

Must reads 👀