Celebs

De stijlevolutie van Kendall Jenner

Twee violen en een trommel en een fluit! Of in Kendall Jenner’s geval, vier zussen, een klapper van een outfit en één heel groot feest. Het Jenner zusje mag dan vandaag officieel twintig kaarsjes op haar verjaardagstaart uitblazen, maar gisterenavond was het al feest in huize Kardashian/Jenner.

Het supermodel vierde samen met zussen Kylie, Kim, Kourtney, Khloe en moeder Kris afgelopen avond al een superdeluxe feestje in Hollywood. Zoals gewend van de beroemde familie was ook voor deze gelegenheid iedereen van top tot teen gehuld in sexy outfitjes.

Kendall mag dan nu haar tienerjaren achter zich laten, maar in de korte tijd dat het halfzusje van de Kardashians deze aardkloot bewandelde heeft ze al een aardige naam voor zichzelf weten te maken. Nog maar een paar jaar is Kendall een graag gezien gezicht op de catwalks tijdens Fashion Week, maar sindsdien sleept het model klus na klus in de wacht en willen alle groten der aarde met haar werken. Dit jaar werd bekend dat Kendall één van de best betaalde modellen ter wereld is. Dat niet alleen, het model is het jongste model dat op de lijst staat. Met een verdienste van vier miljoen(!) per jaar staat Kendall net achter topmodel Kate Moss die zo’n vier en een half miljoen verdient.

Op veertienjarige leeftijd tekende Kendall voor het eerst haar modellencontract met Wilhelmina Models. Niet veel later werd Kendall geboekt voor haar eerste campagne en daarmee wist het beginnende model al direct een grote klus binnen te slepen. De campagne van Forever21 was haar eerste klus. Sindsdien is de brunette niet te stoppen en was ze het gezicht van onder andere Givenchy, Estée Lauder, Marc Jacobs, Calvin Klein en Balmain. Ontwerpers als Karl Lagerfeld en Oliver Rousteing (Balmain) zien de birthday girl als hun muze en met een bestie als Cara Delevingne lijkt de sky the limit voor Kendall.

De Kardashians zijn niet bepaald een onbekende familie, maar ondanks dat heeft Kendall hard moeten vechten voor haar modellencarrière. Hoewel er vaak gedacht wordt dat de campagnes, catwalkshows en klussen het model in de schoot geworpen werden, onthulde Kendall in een interview met V Magazine dat ze keihard heeft moeten vechten voor haar plekje in de modellenwereld. Zo zou de realityshow Keeping Up With The Kardashians en de bekende status van haar familie haar juist veel tegenslagen en negativiteit hebben gebracht.

Maar, de tijd van tegenslag lijkt voor goed achter het model te liggen en er ligt Kendall een glansrijke modellencarrière in het verschiet. Ter ere van Kendall’s twintigste verjaardag hebben wij een aantal glorieuze en stijlvolle momenten van de afgelopen jaren op een rijtje gezet. Happy Birthday Kendall!

Beeld: Gettyimages
Bron

Must reads 👀