Lifestyle

Oproep: Wil jij het gezicht van een Girlscene commercial worden?

Is de camera net zo dol op jou als op Blake Lively? Kun je in de huid van een ander kruipen en teksten binnen no time onthouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Girlscene heeft drie meiden nodig die het gezicht willen worden van onze commercial. Waar de commercial precies voor is mogen we nog niet verklappen, maar geloof ons: het wordt top! Schrijf je in voor de castingdag en wie weet verschijn jij binnenkort op nationale televisie. 

Naast artikelen schrijven, fotograferen en video's maken, gebeurt er nog veel meer achter de schermen op de Girlscene redactie. En nee, we doelen niet op koffie drinken en kletsen – hoewel dat ook vaak genoeg voorkomt ;-). We zijn keihard bezig met een secret project. We kunnen je er nog niets over vertellen -sorry girls!- maar we weten zeker dat je het leuk vindt! Girlscene is op zoek naar drie meiden die het gezicht willen worden van de commercial voor ons secret project. Samen met Danique en twee andere meiden zal jij te zien zijn in een tv-spotje op de nationale televisie. Iets voor jou? Lees snel verder voor de details.

Om mee te doen moet je wel aan een aantal eisen voldoen:
– Je bent tussen de 18 en 22 jaar
– Je hebt ervaring met de camera
– Je bent beschikbaar op woensdag 11 november in Amsterdam

Zijn wij op zoek naar jou? Schrijf je in voor de castingdag:
Maak een filmpje van 20 seconden waarin je jezelf enthousiast voorstelt óf stuur drie recente foto's: één portretfoto, één close-up van je gezicht en één waar je helemaal op staat naar danique@girlscene.nl. Dit kun je tot en met aankomende woensdag (4 november) insturen. De kandidaten maken we deze week al bekend, stuur je foto's dus op tijd in!

Wil jij het gezicht worden van een Girlscene commercial?

Beeld: gettyimages