Lifestyle

Girlscene.nl heeft jouw hulp nodig!

Hoera! We hebben een feestje te vieren op de redactie, want Girlscene.nl is genomineerd voor Website van het Jaar en nu hebben we te horen gekregen dat we in de top 3 staan. YAAAY! Allemaal dankzij onze lieve lezeressen (jij dus!), want zonder jullie stemmen was dit niet gelukt. Girlscene.nl maakt dus grote kans om de titel te winnen en daarom vragen we nog een keer of jullie ons willen helpen. Jouw stem kan het verschil maken! Enne, we verloten een grote goodiebag onder onze stemmers ;-).

Samen staan we sterk! Een tijdje geleden kondigden we aan dat Girlscene.nl genomineerd is voor Website van het Jaar en vroegen we jullie om te stemmen. Dat hebben jullie massaal gedaan! Het is ons gelukt om in de top drie te komen -dat is niet niks als Facebook en Instagram de concurrenten zijn- en daarvoor willen we jullie enorm bedanken! Girlscene.nl maakt dus een grote kans om er met de titel vandoor te gaan, maar dat kunnen we niet zonder jullie.

Daarom vragen we jou om (nog een keer) te stemmen op Girlscene.nl voor Website van het Jaar. Onze lezeressen zijn de leukste meiden ever en daarom zou het super cool zijn als Girlscene.nl de titel zou winnen! Als we met z'n allen stemmen dan moet het lukken. Vertel het ook door aan je vriendinnen en familie. Onder alle stemmers verloten wij een grote goodiebag!

*******Breng HIER je stem uit*******

Als je kans wil maken op de goodiebag, mail dan een printscreen van jouw stem naar danique@girlscene.nl.

Beeld: thinkstockphotos

Must reads 👀