Celebs

Welke celeb combineert enkellaarzen het best?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij. Nu het herfstweer in volle gang is, spotten we massaal enkellaarzen op straat. Comfortabel en warm, maar ze zijn bovendien met vrijwel elke outfit te combineren. Daarom zetten we deze week een aantal celebrities met enkellaarzen op een rijtje. Get inspired! Welke celeb draagt enkellaarzen het best?


Miranda Kerr trotseert de straten met haar enkellaarzen. Als model weet Miranda als geen ander hoe ze de schoenen moet combineren. De brunette gaat voor een simpel wit T-shirt en spijkerrok, maar door de warme jas is de outfit toch nog herfstproof.


De meeste celebs gaan voor zwarte enkellaarzen, maar Taylor Swift kiest voor kleur. Rood is de perfecte herfstkleur en dat heeft de zangeres dan ook in haar hele outfit terug laten komen.


Kendall Jenner houdt het simpel en legt de nadruk meer op de kleding. De zwarte leren enkellaarzen passen goed bij het geheel, maar ze zijn ook heel geschikt om lange afstanden op te lopen. Zulke basic enkellaarzen zou elk meisje moeten hebben!


Een gebreide, warme trui, een comfortabele broek en zwarte enkellaarzen. Selena Gomez heeft de perfecte herfstoutfit bij elkaar geshopt. Zo zie je maar weer dat een warme outfit ook heel fashionable kan zijn.


Zwarte enkellaarzen passen goed bij een all black outfit, dat laat Demi Lovato zien. De zangeres gaat voor een simpele outfit met leren enkellaarzen. Het hakje onder de schoenen vindt de kleine Demi vast ook wel fijn ;-).


Gigi Hadid -de nieuwste aanwinst van Victoria's Secret!- paradeert over de New Yorkse straten met haar enkellaarzen. Het topmodel laat zien dat enkellaarzen ook fantastisch staan bij een oversized trui of zelf wollen jurkje. Maar ach, wat zou Gigi niét staan? 😉


Last but not least: Jennifer Lawrence en haar enkellaarzen. De actrice gaat voor cowboyachtige enkellaarzen met geel slangenprint. Geen makkelijke schoenen om te combineren, maar Jennifer laat zien hoe het wel kan. De meeste mensen zouden de enkellaarzen matchen met gele items, maar Jennifer kiest voor blauw. Een stuk spannender en het staat goed bij elkaar!

Welke celeb combineert enkellaarzen het best? En welke look vind je helemaal niks?

Net zulke enkellaarsjes als je favoriete celeb? Wij kozen er een paar uit in dezelfde stijl. Bekijk ze hieronder en wil je bestellen, klik dan op de afbeelding.

Westerns studded ankle boots €80,88
Enkellaarsjes met gesp voor €61,77

Wide fit eyelet chelsea boots voor €36,75
Croc block enkellaarsjes voor €41,16

Zwarte enkellaarsjes lak voor €59,95
Korte zwarte laarzen voor €59,95

Booties met gesp voor €38,00
Buckle strap ankle boots voor €31,00

Beeld: gettyimages

Must reads 👀