Celebs

De plastische chirurgie van de Teen Mom casts

De moeders van Teen Mom hebben in hun leven al veel meegemaakt. Ze kregen op jonge leeftijd een kind en daarmee veel verantwoordelijkheden. Relaties liepen op de klippen of veranderden in knipperlicht relaties of vechtscheidingen. Bij Teen Mom hebben we al veel voorbij zien komen. In het laatste seizoen was goed te zien hoeveel onder andere Farrah Abraham is veranderd sinds haar eerste uitzending. Hier op de Girlscene redactie vroegen wij ons af: wie heeft er nog meer aan zich laten sleutelen en waarom? Van sommigen hadden we het echt niet verwacht. Kijk je mee?

Farrah Abraham
Van Farrah weten we bijna allemaal wel dat ze een flink aantal keer onder het mes moet zijn geweest. Zonde, want ze was voor de operaties een super knap meisje. In 2011, op 19-jarige leeftijd, heeft Farrah haar borsten laten vergroten van een cup A naar een cup C. Een jaar later liet ze haar neus corrigeren en een kin implantaat zetten. In 2013 liet ze haar borsten nog een keer vergroten naar een cup D. De Teen Mom gebruikte ook nog lipfillers, maar die wilde ze inruilen voor een permanentere oplossing. Afgelopen januari had Abrahams namelijk een allergische reactie op de verdoving die ze kreeg om lipimplantaten te laten zetten. Het resultaat was schokkend. Als je denkt dat dit meer dan genoeg is, nee hoor. Een aantal weken geleden gaf ze toe dat ze een derde maal onder het mes is geweest voor haar borsten. Deze keer om de pijn die eerdere operaties veroorzaakten op te lossen.

 

Jenelle Evans
Misschien wist je het wel, misschien ook niet, maar Jenelle heeft in 2012 haar borsten laten vergroten. Ze ging voor een volle cup C, omdat ze naar eigen zeggen ‘moe’ werd van haar kleinere borsten. Afgelopen maanden is ze ook lipfillers gaan gebruiken. Die laat ze subtiel opvullen, volgens haar dokter, zodat het resultaat natuurlijker lijkt.

 

Maci Bookout
Hoewel ze er nooit over gepraat heeft in de media, is duidelijk te zien dat Maci een grotere boezem heeft. Ze zou in 2011 onder het mes zijn gegaan. De geruchten begonnen toen ze tijdens spring break in bikini gefotografeerd werd. Sindsdien is aangenomen dat ze aan haar borsten is geopereerd. Ze zou van een cup A naar een C-cup zijn gegaan.

 

Mackenzie Douthit
Misschien een (nog) wat onbekende Teen Mom. Mackenzie is één van de vier tienermoeders die in de derde spin-off van 16 & Pregnant wordt gevolgd. Ook deze laatste dame heeft haar borsten laten vergroten. De moeder van twee kinderen schijnt destijds zelfs een crowdfunding-actie te hebben opgezet, om de operatie te betalen. Zelf ontkent ze dit. Inmiddels is ze fulltime bodybuilder, zoals je kunt zien op de foto hieronder. 

Wat vinden jullie ervan? Zijn ze niet veel te jong voor de ingrepen?

bron, bron, bron, bron, bron

Must reads 👀