Celebs

De (stijl)transformatie van Caitlyn Jenner

Happy Birthday Caitlyn Jenner! Het is een mooi jaar voor Caitlyn Jenner. Eindelijk kwam de vader van Kendall en Kylie ervoor uit dat ze zich eigenlijk veel meer vrouw voelt dan man. En boom shakalaka wat een prachtige vrouw is Caitlyn! In april vierde Caitlyn haar nieuwe leven met een glamorous cover op Vanity Fair en nu is er weer reden voor een feestje, want ze is jarig.

Hiep, hiep, hoera! Caitlyn Jenner blaast vandaag 66 kaarsjes uit op haar verjaardagstaart. Samen met haar dochter Kylie en haar net zo beroemde stiefdochters Kim en Kourtney Kardashian vierde het glamorous viertal gisteren de verjaardag al met een pre-birthday lunch. Kylie plaatste ter ere van Caitlyn's verjaardag een selfie van het tweetal op Instagram. Wauw, wat is het duo flawless! Hoewel het meestal de zusjes Kardashian-Jenner zijn die in de spotlights staan waren de ogen afgelopen jaar compleet gericht op de transformatie van Caitlyn. Een feestje is dan ook helemaal op zijn plaats.
 


Hoewel Bruce nu bekend staat als Caitlyn blijven haar dochters haar ‘dad’ noemen. Op Instagram feliciteerde Kylie haar vader dan ook met het succesvolle afgelopen jaar. Maar de lunch met haar dochters was niet het enige stijlvolle moment van Caitlyn. De beroemde stiefvader van de Kardashians werd in het verleden weleens door haar kinderen betrapt op uitstapjes naar hun walk-in closet. Het was dan ook geen geheim dat Caitlyn zich van tijd tot tijd stiekem hulde in Kim's strakke jurken. Ook kwam de glamorous dame ervoor uit dat ze tijdens de uitreiking van haar Olympische medaille bij de Spelen onder haar pak een panty en een beha droeg.

Net zoals haar dochters en stiefdochters heeft Caitlyn een geweldig gevoel voor stijl. En, je zou het niet zeggen, maar deze vrouw is vandaag dus 66 geworden. Caitlyn heeft in ieder geval genoeg te vieren vandaag! Zo is dit het eerste jaar dat Caitlyn haar verjaardag eindelijk kan vieren zoals ze zelf wil. Maar dat niet alleen, ze wist dit jaar met haar Vanity Fair cover ook de nodige geschiedenis te schrijven dit jaar. Ze kreeg een eigen serie en ontving ook nog een Arthur Ashe Courage Award. Als dat geen kers op de taart is! 

Wij hopen dat Caitlyn getrakteerd wordt op een schattig balletdansje van kleindochters Penelope en North. Wij vieren de verjaardag van Caitlyn Jenner in ieder geval met een aantal van haar glamorous Instagram momenten want tjonge jonge, wat heeft Caitlyn een transformatie doormaakt. Haar verandering van stijl is een applausje waard.

Bruce…

 

 

 

Caitlyn:

 

 

 

 

 

 

Wat was jouw favoriete Caitlyn Jenner moment?

Bron en bron

Must reads 👀