Beauty

De beste beautyproducten voor de winter

De wintertijd is nog maar net ingegaan of we voelen de eerste winterkriebels al. Tijd om onze beauty stash te updaten voor de koude maanden! Maar hoe zorg je ervoor dat je er in de winter stralend uitziet en verzorgd blijft? Girlscene zet in dit artikel de beste winter beautyproducten voor je op een rij. Klik snel verder om te zien welke dat zijn. 

Een nieuwe maand betekent natuurlijk een nieuwe Beautybox, maar wat zit er in de Beautybox van oktober? We kunnen je één ding verklappen: veel beautyproducten voor de winter! De Beautybox van deze maand is de perfecte combinatie van cosmetica en verzorgingsproducten die we je hieronder laten zien.


In de Beautybox oktober vind je de volgende producten:
MUA Highlighter Pink Shimmer
Jing Al Lip Jewels
WOO Love Letter mini candle
IDC From nature showergel
Cattier Travelset


MUA Highlighter Pink Shimmer
Prijs: €5,95

Is je huid dof? Dan kun je faken alsof je je hartstikke stralend voelt met deze highlighter. Wat zo bijzonder is aan dit MUA product is dat het een rosé gouden kleur is in tegenstelling tot zilver en goud. Dit staat mooi bij iedereen!


Jing Al Lip Jewels
Prijs: €20

In de winter mag een gezonde blos op je wangen niet ontbreken, maar wat dacht je van je lippen? Deze Lip Jewel lijkt op de Clinique Chubby Sticks en geeft je dezelfde dosis pigmentatie op je lippen. Tegelijkertijd hydrateert het je droge winterlippen én hoef je het puntje niet te slijpen. Ideaal.


WOO Love Letter mini candle
Prijs: €4,95

Winter is de perfecte tijd om je huis of kamer gezellig en sfeervol te maken door wat kaarsjes aan te steken. Deze WOO mini candle is daar perfect voor. Het theelichtje ruikt super lekker en brandt minimaal 4 uur. Nu al één van onze favorieten!


IDC From nature showergel
Prijs: €3,49

Wat is er – naast een warme douche – heel belangrijk deze winter? Een douchegel die heel lekker ruikt. Een heerlijke en rustgevende  geur is roos, waardoor deze douchegel de perfecte partner onder de douche is.


Cattier Travelset
Prijs: €9,99

Ben je op zoek naar biologische cosmetica? Dan past Cattier goed in je straatje. In deze travelset zit alles wat je nodig hebt. Met de cleansing micellar solution reinig je de huid, de moisturising day care is de juiste gezichtsverzorging en met het kleimasker kun je je huid diep reinigen.

Wat zijn jouw favoriete winter beautyproducten?

Must reads 👀