News

Door deze briljante hack heb je altijd super snel WiFi

Als je ergens veel behoefte aan hebt als je Netflix probeert te kijken, dan is het wel een goede internetverbinding. Toch? Niets zo vervelend als slechte WiFi terwijl je net je favoriete serie wil kijken. Arghhhhh! Maar gelukkig is er nu een briljante hack waardoor je altijd – maar dan ook echt altijd – goed WiFi in huis hebt. Lees snel verder.

Dit is echt briljant. Wie dit verzonnen heeft verdient een prijs, want door deze vrij simpele hack heb je gewoon altijd goed WiFi in huis. Zelfs als je op zolder zit! Nooit meer vasthangende series of YouTube filmpjes die je niet in HD kunt afspelen dus. En het mooiste? Je hebt er alleen een blikje drinken voor nodig.

Het klinkt een beetje zielig, maar een goede WiFi-verbinding is bijna een soort eerste levensbehoefte. Met dank aan de website Zelfmaak ideetjes weten we nu in ieder geval hoe je altijd goede WiFi kunt hebben… Kijk maar mee!


1. Pak een blikje drinken, giet de inhoud leeg (of drink het op) en haal het lipje eraf zoals je op bovenstaande foto ziet.


2. Voor stap 2 heb je een scherp mesje nodig. Je moet namelijk de onderkant van het blikje eraf snijden.


3. Hetzelfde doe je met de bovenkant en zorg dat je 3 à 4 centimeter overhoudt.


4. De volgende stap is het blikje doorknippen in de lengte. Dit is hoe dat eruitziet.


5. Oké, nu komt het technische gedeelte waar je misschien wat hulp van een behendige man voor nodig hebt. 😉 Je moet het blikje op de antenne van de router of modem zetten zoals je op de afbeelding hierboven ziet. Als je er twee hebt, heb je uiteraard twee blikjes nodig.

Et voilà, altijd fantastische WiFi! Geniaal als je het ons vraagt.

Wat vind jij van deze WiFi hack?

Bron

Must reads 👀