Lifestyle

Waarom (hetero) meiden nieuwsgierig zijn naar seks met een vrouw

Heb jij weleens met een meisje gezoend? Op deze vraag geven steeds meer meiden het antwoord ‘ja’. Vroeger werd je waarschijnlijk scheef aangekeken, maar tegenwoordig is het heel normaal net als seks met een meisje. Helemaal niet gek als je dit wil proberen dus.

Misschien heb jij er weleens over nagedacht, of misschien heb je het wel een keer gedaan: seks met een meisje. Het is iets waar je voor open staat of niet, maar als je de behoefte hebt om dit een keer uit te proberen maakt het je niet meteen lesbisch of biseksueel.

Er staan veel Nederlandse vrouwen open voor een lesbisch avontuur. Een ander woord daarvoor is bi-schierig… Ja, een beetje een raar woord. Een onderzoek gedaan in 2013 door televisiezender TLC onder 1300 vrouwen, toonde aan dat driekwart van de Nederlandse vrouwen weleens seks met een vrouw zou willen proberen. Wellicht ligt dit percentage inmiddels nog hoger. Oja, in hetzelfde onderzoek bleek dat de Nederlandse vrouw het liefst het bed zou delen met Angelina Jolie, Koningin Máxima, Doutzen Kroes of Pink.

YouTubers Jaclyn Glenn en Arielle Scarcella hebben twee video’s gemaakt over dit onderwerp. In de ene video leggen hetero vrouwen uit waarom ze wel eens seks hebben met vrouwen en in de andere leggen lesbische vrouwen uit waarom ze seks hebben met hetero vrouwen, interessant! 

Het valt op dat ‘hetero’s’ het vaak niet bij één keer laten en erg onder de indruk zijn van de kwaliteiten van de lesbische vrouwen. Vaak begint het met nieuwsgierigheid, daarna denken ze: ‘Waarom niet nog een keer?’ en de derde keer willen ze uitproberen of ze nog wel echt hetero zijn. Hieronder kun je de video bekijken:

Watch on YouTube

Tips: eerste keer seks met een vrouw

Je bent misschien heel zenuwachtig, net als bij de eerste keer met een jongen. Maar ook toen kwam het goed, toch? Seks is heel intuïtief en komt dus waarschijnlijk ook vanzelf. Probeer je niet te veel zorgen te maken.
 Praat met je sekspartner. Wat vindt zij fijn en wat zou jij uit willen proberen? Erover praten brengt jullie ook meteen in de stemming. 

 

 Je bent al bekend met de vagina, want (duhh) je hebt er zelf een ;-). Iedere vagina is heel anders, maar de grote lijnen zijn hetzelfde. Je kan dus ook eerst op jezelf oefenen.
 Er zijn ook veel seksstandjes voor lesbische koppels te vinden, kies er een aantal waar jij je prettig bij voelt. Je hoeft alleen maar even te Googelen ;-).
 Probeer niet te stressen en ook niet over het klaarkomen. Een orgasme is fijn, maar het is niet nodig. Houd wel in gedachten, hoe minder je stresst, hoe groter de kans is dat jij je hoogtepunt bereikt. Als jij al eerder bent klaargekomen dan je sekspartner is dit ook niet erg. Het is je eerste keer met een vrouw dus dat is sowieso ineens een heel stuk anders! 

Bron, bron, bron, bron

Must reads 👀