Beauty

OMG: Dit merk verkoopt Pumpkin Spice Latte nagellak

Veel meiden denken aan een Pumpkin Spice Latte als ze aan herfst denken. En denken ze aan herfst? Dan denken ze automatisch aan Pumpkin Spice Latte. Toegegeven, op de Girlscene redactie hebben we deze koffie – uiteraard – ook al gedronken en wat ons extra blij maakt is dat er nu een nagellak is die naar de Pumpkin Spice Latte ruikt. Oh. My. God!

Ben je gek op de smaak en de geur van de Pumpkin Spice Latte? Dan maakt dit nieuws je dag. Want hallo meiden, er is nu een nagellakmerk dat dus nagellak verkoopt dat naar de Pumpkin Spice Latte ruikt. Is het heel erg dat de Girlscene redactie hier super enthousiast van wordt? We zijn gek op dit soort beautynieuwtjes en daarom moeten we het met je delen.


We hebben zoveel vragen op het moment. Allereerst: wie dit verzint is echt geniaal en verdient in onze ogen een award. Ten tweede, hoe kom je er überhaupt op? Hoe ruikt het precies, is het echt net alsof je een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks hebt gehaald? En als je dan je nagels bij je mond hebt, proef je dan ook de Pumpkin Spice Latte? Welke kleur heeft de nagellak? We need to know! Helaas kunnen we op slechts een paar vragen antwoord geven. 


Het goede nieuws is dat Color Club de Pumpkin Spice Latte nagellak heeft uitgebracht. Color Club is vrij betaalbaar – dit lakje kost $9 wat ongeveer €8 is -, maar het slechte nieuws is dat het niet (makkelijk) in Nederland verkrijgbaar is. Boe! Wat we verder kunnen vertellen is dat de kleur net zo verrassend is als de geur. Je zou denken dat de nagellak oranje is, maar in werkelijkheid is het een nude kleur. Mooi nude is niet lelijk. Kunnen we eindelijk onze nagels matchen met onze koffie. 😉 We kijken er nu al naar uit! Het lakje is vast wel op Ebay te verkrijgen, toch?

In welke geur wil jij een nagellak hebben? Zou je deze nagellak kopen?

Bron, bron en bron

Must reads 👀