Beauty

Zo maak je de perfecte winged eyeliner

Een perfecte winged eyeliner… Dat willen we allemaal, zeker met de feestdagen in aantocht! Het is vooral een kwestie van oefenen, maar met behulp van een aantal tips wordt het een heel stuk makkelijker. Girlscene’s Emily gaat altijd voor een winged eyeliner als ze uitgaat of een keertje iets meer make-up wilt dragen. Ze laat graag aan jullie zien op wat voor manier ze dat doet. Daarom hebben we een winged eyeliner tutorial gemaakt! 

Het enige wat je nodig hebt is een fijne eyeliner. Iedereen heeft een andere voorkeur. De één gebruikt liever een gel eyeliner, de ander liever een vloeibare eyeliner of een eyeliner stift. Girlscene’s Emily gebruikt een vloeibare eyeliner, namelijk L’Oréal Paris Superliner in het zwart. Haar favoriet!

Watch on YouTube

Nog een aantal tips voor een perfecte eyeliner: 

Houd wattenstaafjes bij de hand om kleine foutjes te verbeteren
Kies een eyeliner die jij fijn én mooi vindt. Mat of glanzend? Een stift is heel makkelijk in gebruik voor de meesten, maar anderen kunnen er totaal niet mee overweg. Een gel eyeliner met een fijn kwastje is dan een beter idee. 
Zorg voor een goede basis. Als jij wat oogschaduw primer of concealer op je ooglid doet, zal je eyeliner makkelijker pakken én beter blijven zitten gedurende de dag. Ook is het dan makkelijker om foutjes weg te werken. 
Begin met een dunne lijn. Als je dan een foutje maakt, kun je het makkelijk bijwerken door de lijn iets dikker te maken. 
Trek een lijntje naar het einde van je wenkbrauw toe. Op die manier zullen de lijntjes goed gelijk zijn aan elkaar en is de ene niet meer naar boven gericht dan de ander. 

Bekijk hier een make-up tutorial voor je wenkbrauwen. 

Ben je geïnspireerd door deze tutorial? Hier scoor je de producten om de look zelf mee te creëren.

  

Eyeliner L’oreal Paris | Oog primer MAC | Concealer Clinique

Maak jij weleens een winged eyeliner? Heb je nog meer tips?

Must reads 👀