Celebs

Stijl battle: welke celeb draagt de hoed het best?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij. Nu het herfstweer in volle gang is, spotten we massaal hoeden op straat. Het beschermt je haar en make-up van het natte weer, en het ziet er ook nog fashionable uit. Daarom zetten we deze week een aantal celebrities met hoeden op een rijtje. Get inspired! Welke celeb draagt de hoed het best?


Deze foto is overduidelijk niet recent genomen, dat is wel aan Kim Kardashian's buik te zien ;-). Mrs. West draagt niet vaak hoeden, maar als ze er één draagt dan combineert ze de flaphoed met een simpel T-shirt, bont gilet, jeans en -uiteraard- high heels. Nog een designer bag erbij en Kim is ready to go. Dit is de glamorous manier om een hoed te dragen.


Geen glamorous look voor Vanessa Hudgens, zij geeft er haar eigen boho twist aan. De actrice gaat voor een all black outfit met veel accessoires. Om elke vinger heeft ze een statement ring geschoven. De statement necklace zorgt voor wat meer kleur in de outfit. De hoed zorgt ervoor dat de outfit helemaal in de stijl van Vanessa is.


Miley Cyrus draagt haar hoedje achterop haar hoofd waardoor 'ie niet ideaal is voor nat herfstweer. Maar leuk staat het wel! Dit hoedje is juist heel geschikt voor binnen, tijdens een feestje bijvoorbeeld. Miley heeft -behalve de hoed- nog voor andere eyecatchers gekozen. De broek met print en platform schoenen zijn minstens zo opvallend en maken de look helemaal af.


Blake Lively is dol op flaphoeden. En terecht, want het staat haar prachtig. De blondine bewijst dat een flaphoed ook enorm sexy kan zijn in combinatie met een jurk en over the knee laarzen (de trend van deze herfst!). Deze outfit is een beetje te koud voor dit weer, maar als je er een panty onder doet en er een jas overheen draagt als je naar buiten gaan dan ben je good to go.


Als er iemand dol is op hoeden, dan is het Rosie Huntington-Whiteley wel. Logisch, want het topmodel is gezegend met een hoedenhoofd. Elke variant staat haar geweldig. In dit geval kiest Rosie voor een beige hoed van suède die prachtig staat bij het lange wollen vest (waar kunnen we dat vest kopen?!) en haar cowboy boots.


Taylor Swift laat zien dat een kleiner hoedje ook heel leuk kan staan. Deze hoed is perfect voor het herfstweer, want hij beschermt je ogen van de regen. Handig voor op de fiets! Maak de look af met een leuke winterjas en leren laarzen. Nu ben je helemaal herfstproof in de stijl van Taylor!


Fashionista Jessica Alba weet wel hoe je een hoedje moet combineren. Haar blauwe hoed matcht met haar blauwe top. Doe er een zwarte blazer, jeans en stoere boots bij en je hebt je herfstoutfit bij elkaar! Super simpel, maar je ziet dat het geheel er stijlvol uitziet.


Als er een stad is waar een hoed een must is, dan is het Parijs wel. Vandaar dat Selena Gomez de francaise in zichzelf naar boven haalt. De zangeres combineert een zomerse rieten hoed met een herfstige outfit. Selena bewijst dat jouw rieten hoedje niet zielig in de kast hoeft te liggen tot zomer 2016.

Welke celeb draagt de hoed het best? En welke look vind je het minst geslaagd?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀