News

Gossip Girl(scene) week 43

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner verbaast de wereld met deze uitspraak over haar lippen, Beyoncé is betrapt op divagedrag, Khloé en Lamar zijn niet meer gescheiden, zo vierde Kim Kardashian haar verjaardag en heeft dit One Direction lid een zenuwinzinking?

Met haar 17 jaar was Kylie Jenner één van de jongste klanten bij de plastisch chirurg. De realityster was onzeker over haar lippen en liet ze opvullen. Inmiddels is de grootste schrik eraf en zijn de meeste mensen wel een beetje gewend aan het idee dat Kylie nu grotere lippen heeft door plastische chirurgie. Als zij er maar blij mee is toch? Nou, dat is dus niet zo zeker… In een make-up tutorial met Joyce Bonelli zegt Kylie: “You know what’s weird? I’ve been into small lips lately. Like, I want them to look small.” Ehhh, geeft Kylizzle nou toe dat ze spijt heeft van haar opgespoten lippen? Om te zeggen dat de wereld verbaasd is, is een understatement. Het afgelopen jaar hebben we haar lippen steeds groter zien worden en nu krabbelt ze ineens terug. Laat dit een lesje zijn voor iedereen: denk héél goed na voordat je wat aan jezelf laat sleutelen.

Watch on YouTube

Het is geen goede week voor Beyoncé. Er zijn maar liefst drie nieuwtjes naar buiten gekomen die niet goed zijn voor het perfecte imago van Miss Knowles. Allereerst lekte de bovenstaande video uit waarin te zien is hoe ze haar assistent die haar helpt afsnauwt. Over divagedrag gesproken. Ook deed vader Mathew een onthullende uitspraak over zijn dochter. Hij beweert dat Beyoncé al die tijd gelogen heeft over haar leeftijd. Volgens Mathew is Bey 36 en niet 34 jaar. Ouch! Alsof dat nog niet erg genoeg is, komt er ook nog een biografie over haar uit waarin onthullende feiten staan. Zo zouden Queen B. en Jay Z een tijdje gescheiden zijn geweest omdat de zangeres bang was dat haar man een affaire zou hebben met Rihanna. In het boek staat ook dat ze een mega controlfreak is en voor haar nanny's een contract en strikte handleiding heeft over hoe ze haar dochter opgevoed wilt hebben.

Vorige week berichtten we dat Lamar Odom met spoed in het ziekenhuis is opgenomen, deze week gaat het gelukkig een stuk beter met hem. Khloé Kardashian is nog geen moment van zijn zijde geweken. Blijkbaar heeft deze heftige gebeurtenis hen flink aan het denken gezet, want de twee hebben besloten dat ze niet meer gaan scheiden. De advocaat van Khloé heeft de rechter gevraagd om de scheiding ongeldig te verklaren en dat is gebeurd. Lamar heeft aan zijn vrouw beloofd dat hij nooit meer drugs zal nemen. Eind goed al goed, hopen we dan maar?

Hoera! Kim Kardashian mocht afgelopen woensdag 35 kaarjes uitblazen. Uiteraard had man Kanye West -zoals altijd- een geweldig verrassing voor haar in petto. Een simpele parfum is natuurlijk niet genoeg voor Miss Kardashian. De zanger had haar vrienden en familieleden in het geheim uitgenodigd voor een privévertoning van een film. Hiervoor had hij een bioscoop afgehuurd. Kanye had ook voor een bijpassend thema gezorgd, alle genodigden moesten met een dikke buik komen. Samen keken ze de film en aten ze churros. Zo valt ons slaapfeestje toch een beetje in het niet…

Is eindelijk de dag aangebroken dat je naar het concert van One Direction gaat, komt de boyband niet optreden. Het overkwam het publiek deze week in een concertzaal in Belfast. De reden? Liam Payne is ziek. Maar volgens een insider is dat niet de echte reden. Liam zou helemaal niet ziek zijn, maar hij zou een zenuwinzinking hebben. "De druk van roem en twee jaar lang onderweg zijn maakte Payne ziek", vertelt een anonieme bron. "Hij was er kapot van iedereen teleur te stellen, vooral de fans, maar hij was fysiek niet in staat het podium op te gaan. Hij had een volledige zenuwinzinking." Liam zou al een tijdje gestrest zijn omdat zijn toekomst onzeker is vanwege de grote break die eraan komt. Awww Liam, get well soon!

Watch on YouTube

Yesss, nieuwe muziek van Justin Bieber! De zanger's nieuwe single 'Sorry' is uit en wat is het nummer weer lekker! Staat 'ie bij jou al op repeat?

Watch on YouTube

En alsof Justin's muziek nog niet genoeg was, werden we ook getrakteerd op een gloednieuwe single én nummer van Adele. Na een aantal jaar radiostilte was het meer dan tijd voor nieuwe muziek. Het nummer valt gelukkig voor Adele goed in de smaak. Adele is back!

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram

Must reads 👀