Fashion

DIY: Glamoureuze glitterlaarsjes

Als iets je outfit compleet maakt tijdens de feestdagen zijn het glitters! Dit najaar lijkt de bling bling nog meer te glinsteren dan voorgaande jaren. Op de redactie doen we ook mee aan deze leuke trend en hebben daarom deze Do It Yourself voor jullie uitgekozen…

Dit keer pimp je niet je pump of je zonnebril, maar geef je je enkellaarsjes een glamorous make-over! Wil jij je eigen originele glitter boots? Dat kan goedkoop en eenvoudig met deze DIY!

glitter

Wat heb je nodig:
- Enkellaarsjes
- Gouden of een andere kleur glitters (in verschillende groottes) 
- Stoflijm  
- Kwastje

glitter

Misschien heb je ergens in de kast nog wel een oud paar enkellaarsjes of koop een paar voor een fijn prijsje. Bij schoenenwinkels als Scapino en Schoenen Reus is vast wel een leuk stel laarsjes te vinden!

glitter

Ga aan de slag met de glitters en lijm. Het is leuk als je verschillende grootte glitters gebruikt. Dit zorgt voor een nóg leuker resultaat! Lees nu eerst eventjes de gebruiksaanwijzing van de lijm die je gaat gebruiken. Elke lijm droogt namelijk op een andere manier.

glitter

Als je weet hoe je de lijm aan moet brengen, smeer deze dan op de schoenen. Kijk wel even waar je de glitters wilt, niet dat je iets te enthousiast bent en de lijm over de hele schoen smeert.

Strooi de glitters op de lijm. Wees niet te zuinig, want in het begin zullen er nog best veel glitters zijn die niet blijven plakken.

glitter

Verdeel de glitters voorzichtig met je hand of met een kwastje om ze goed te verspreiden.

Laat de lijm helemaal drogen. Haal daarna de glitters weg die terecht zijn gekomen op plekken waar ze niet horen. Bijvoorbeeld op de hak of de neus van de schoen. Schud de schoenen nog eens goed uit, zodat alle losse glitters eraf vallen. Je wilt tenslotte niet overal waar je loopt een spoor aan glitters achterlaten.

glitter

En… Je bent klaar om vanavond te gaan schitteren met je nieuwe glamorous boots

Heb jij veel glitter items in je kledingkast?

Succes!

Bron: lefanciulle.blogspot.com

Door Evi

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved