Celebs

De mooiste rode loper looks tijdens de MTV EMA’s ooit

Heb jij 25 oktober al vrij gehouden in je agenda? Dan is het weer tijd voor de MTV EMA's, het muziekspektakel van het jaar. We kunnen nu al niet wachten op alle optredens, maar we zijn stiekem nog benieuwder naar de rode loper looks. De sterren trekken voor deze gelegenheid hun beste outfit uit de kast. Door de jaren heen hebben we heel wat mooie looks voorbij zien komen, maar dit zijn onze absolute favorieten!


Beyoncé, 2009 in Berlijn
Heeft Beyoncé ooit de plank mis geslagen op fashion gebied? Wij kunnen ons niet één flater herinneren en dit is ook weer een beeldschone look van de zangeres. De jurk accentueert de sterke punten van haar lichaam en het zilver zorgt ervoor dat de look allesbehalve saai is. 


Rihanna, 2010 in Madrid 
We zijn heel wat gekke looks gewend van Rihanna, dit is er niet één van. De zangeres heeft voor een prachtige galajurk gekozen voor de MTV EMA's in Madrid. De jurk is wel een beetje gewaagd met zoveel ruffles, maar anders zou het ook niet bij Rihanna passen. En wat stonden de rode lokken haar eigenlijk goed! 


Selena Gomez, 2011 in Belfast
In één woord: wauw. We zijn altijd dol op Selena's looks -ze is een favoriet in de Wie Rockt De Look? rubriek- en deze rode loper outfit is absoluut één van haar mooiste looks. De jurk met kant maakt haar heel engelachtig en ondanks dat 'ie aan de korte kant is, is het toch een heel klassieke look. En het laat haar lange benen heel goed uitkomen ;-).  


Taylor Swift, 2012 in Frankfurt 
Taylor rockt al een tijdje een lange bob, maar dit kapsel met lange lokken en een pony staat haar ook waanzinnig. Om nog maar te zwijgen over de jurk. De zangeres heeft absoluut haar mooiste jurk uit de kast getrokken. De jurk is niet getailleerd, maar dat kan Taylor juist heel goed hebben met haar killer body. De kleuren van de jurk geven haar een heel klassieke uitstraling 


Kim Kardashian, 2012 in Frankfurt 
Je kunt veel over Kim zeggen, maar niet dat ze geen smaak heeft. De realityster mocht een award uitreiken tijdens de show in 2012 en daarvoor koos ze voor een jurk met diepe decolleté en lange sleep. Het staat Kim met haar voluptueuze figuur prachtig! 


Rita Ora, 2013 in Amsterdam
Rita speelt lang niet altijd op safe, maar tijdens de MTV EMA's in onze eigen hoofdstad wel. De zangeres koos voor een simpele jurk die wij ook aan zouden trekken. Inspiratie voor de komende gala's! Rita laat zien dat je niet veel nodig hebt om er toch geweldig uit te zien. Haar signature rode lipstick maakt de look helemaal af. 


Katy Perry, 2013 in Amsterdam
Ook Katy was aanwezig in Amsterdam en ook van haar zijn we gekke outfits gewend. Maar ook Katy besloot voor een klassieke look te gaan, alleen wel iets gewaagder dan de look van Rita. De zijden jurk laat haar prachtige figuur goed uitkomen en de kleur staat haar ook prachtig. Staat je goed, Katy! 


Ariana Grande, 2014 in Glasgow
Ariana is niet vies van weinig verhullende outfits, maar voor de MTV EMA's in 2014 ging ze voor iets anders. Ze besloot voor een lange zwarte jurk te gaan en liet haar signature paardenstaart achterwege. Dit is misschien wel de meest klassieke look waarmee we haar ooit hebben gezien! 

De MTV EMA's wordt op 25 oktober om 21.00 uur uitgezonden op MTV.

Zin om meer mooie rode loper looks te bekijken? In deze artikelen hebben we de mooiste looks voor je geselecteerd.

Welke outfit vind jij het mooist?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀