Celebs

10 opvallende make-up looks van celebrities

Celebrities zien er altijd tiptop uit, mede dankzij hun stylistes, visagistes en kappers natuurlijk. Sommige celebs durven een stapje verder te gaan met hun make-up en laten ons zien dat iets anders ook heel gaaf kan zijn! Of niet natuurlijk, meningen verschillen ;-). We zetten 10 opvallende make-up looks voor je op een rij. 

1. Rita Ora
Op de redactie zijn we erg onder de indruk van deze bijzondere oogschaduw look. Erg mooi door het verschil in groen boven- en onder het oog. 


2. Emma Watson
Haar ogen knallen in deze look en de rest van de make-up is heel rustig gehouden. Het zwart met goud staat heel mooi bij elkaar. 

 

3. Rihanna
Het moet je maar staan, pikzwarte lippen. We hebben Rihanna al vaker met donkere lipsticks gezien, maar dit is natuurlijk niet iets wat iedereen uit zou proberen. Bovendien moet het je dan ook zo mooi staan als Rihanna. 

 

4. Lorde 
Zangeres Lorde gaat voor opvallende paarse lippen. Girlscene's Renee en Emily hebben ook paarse lipsticks uitgeprobeerd, dat kun je hier terug lezen: hot or not?



 

5. Lady Gaga
Als er iemand bekend staat om haar opvallende looks, is het mevrouw Gaga wel! Haar wenkbrauwen vallen bijna weg waardoor haar hele uitstraling gelijk heel anders is. Wat vind jij ervan? 

 

6. Solange Knowles
De zus van Beyoncé matcht haar oranje oogschaduw met haar oranje lipstick. Best een aparte kleur natuurlijk, maar heel leuk om het te matchen. Op de redactie missen we alleen nog een mooie opvallende winged eyeliner. 

 

7. Taylor Momsen
De Gossip Girl actrice en zangeres staat inmiddels bekend om haar 'wasbeerogen'. Tja, wij kunnen er niet zo aan wennen, maar opvallend en apart is het zeker! 

 

8. Elle Fanning
Waarom niet een keer een rode eyeliner? Dat moet Elle Fanning vast gedacht hebben. Heel bijzonder en het staat haar zeker. 

 

9. Zoë Kravitz
Zoë dacht als ik mijn haar blond verf, waarom dan niet ook gewoon mijn wenkbrauwen? Op de redactie moeten we er nog heel erg aan wennen. 

10. Lady Gaga
Zoals we al zeiden, Lady Gaga is de queen of gekke make-up looks, dus moet ze wel twee keer in het artikel voorkomen. We weten niet heel goed wat ze met deze look in gedachten had, maar opvallend is het wel! 

Welke opvallende make-up look zou jij willen uitproberen? 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀