Lifestyle

Show je kamer: Anna

10

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Anna.

Hey! Ik ben Anna, negentien jaar en ik woon in Maas & Waal. Ik heb net mijn diploma Fashion & Styling behaald en werk nu in de mode. Daarnaast blog ik op mijn eigen website, je vindt me op www.annabeau.nl! Ik heb een passie voor fotograferen, een hagelwit schoon bed, 's avonds in bed tv kijken en ik ben een echt meisje-meisje. O ja, én ik heb een tik met broeken. Die heb je nooit genoeg ;-).Het antieke kistje op mijn make-uptafel is van mijn oma. Hier bewaarde zij altijd haar sieraden in. Het kistje is niet wit (helaas), maar heeft een speciale betekenis. Daaronder liggen LINDA's, Vogue's en wat SuperTrash boekjes. Ik ben best een beetje SuperTrash fan.


De geuren die ik het meest draag staan ook op het kastje. Daar schijnt nooit de zon op, dus ze kunnen er met een gerust hart staan.


De nepplant komt van Ikea, echte planten overleven niet bij mij.


Mijn bed komt van De Vries, dit is een beddenwinkel die je een passend bed aanmeet. Sinds dit bed zijn mijn rugklachten als sneeuw voor de zon verdwenen en ben ik iedere avond dolblij als ik mijn bed induik. De kussens komen van H&M Home, de sprei is van Ikea. Hoe witter, hoe beter. Wit geeft me een schoon gevoel.


Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Anna?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 4 jaar geleden Lavander

  Mooie kamer! Leuk die kussens en grappig/slim dat je parfum in doosjes bewaard. Doordat ik dat niet doet moet ik ze inderdaad opbergen.

 • 4 jaar geleden Christina

  Dat antieke kistje van je Oma ... wees daar maar zuinig mee ... het is een juweeltje

 • 4 jaar geleden fleurdk

  jammer dat er geen totaal overzicht is. maar ik vind uw kamer echt mooi is

 • 4 jaar geleden Soepstengel

  Zo jammer dat er geen totaal overzicht is.

 • 4 jaar geleden Rosalee

  wat een rustige kamer bijna geen opvallende kleur te bekennen!

 • 4 jaar geleden Here comes the sun

  Helemaal mijn stijl!!! Love it!💕

 • 4 jaar geleden MadHatter

  Mweh niet helemaal mijn stijl, maar ik ben het helemaal eens met het schone witte bed! Heerlijk is dat

 • 4 jaar geleden Aerenia

  Heel mooi!

 • 4 jaar geleden Manou

  Mooie kamer!

 • 4 jaar geleden Lisette

  leuk!

 1. 1