Celebs

Wow! Chrissy Teigen vrijwel naakt op de rode loper

Chrissy Teigen ken je misschien wel als model en knappe vrouw van John Legend. Op Instagram plaatst ze hilarische foto's met bijpassende hilarische onderschriften. Oja en eten, heel veel eten! Dat is namelijk een van haar favoriete bezigheden. We love Chrissy op de Girlscene redactie, maar toen we deze foto voorbij zagen komen schrokken we toch wel een beetje… 

Het is moeilijk te ontkennen dat Chrissy een gorgeous vrouw is en ze mag zeker haar lichaam showen. Maar is ze met deze outfit misschien niet iets te ver gegaan? Ze droeg de jurk tijdens de afgelopen VMA's, maar dit hadden we nog niet gezien! Op de redactie zouden we het nooit durven aantrekken, maar we zijn heel benieuwd naar jullie mening. Telt dit als sexy of is het echt te bloot om mee op de rode loper te verschijnen? Kijk maar mee: 

Oké dit valt nog allemaal mee, toch? Behoorlijk sexy, maar de borsten worden strategisch bedekt door het kant op de jurk. 

Hmm, het zij-aanzicht is dus iets heftiger… Heel sexy, maar er blijft niet veel meer voor de verbeelding over. Zou ze niet ontzettend bang zijn geweest dat er per ongeluk één van haar borsten uitfloept? 

En dit is dus dé foto waar we een klein beetje van schrokken. Het was waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling dat Chrissy's vajayjay te zien was door de jurk heen… Kwestie van bad luck and timing
 

Chrissy lijkt zelf in ieder geval heel gelukkig met haar jurk en dat is misschien wel het belangrijkste! Het model schaamt zich ook niet voor haar imperfecties en heeft al eerder haar striae gewoon op internet gezet en dat is zeker heel stoer! Check ook vooral even haar Instagram account als je haar nog niet volgt, waar je bijvoorbeeld dit soort filmpjes kunt vinden:
 

 

Wat vind jij van Chrissy's outfit: hot or not? 

Beeld: Reporters 

Must reads 👀