Celebs

Een kijkje in de badkamer van Kylie Jenner

Ze mag dan pas achttien jaar oud zijn, maar Kylie Jenner is één van de meest populaire celebs op dit moment. Terwijl haar grote zus Kim Kardashian éindelijk rust heeft gevonden en zich stort op het moederschap, verrast Kylie ons elke week weer met een nieuwtje. Nu vond Kylie het tijd om ons een rondleiding te geven in haar badkamer. Lees dan snel verder!

Afgelopen week plaatste Kylie al een slaapkamertour op haar app en nu vond de realityster het tijd voor een badkamertour. Kylie geeft ons één tip: neem geen zwarte douche. Volgens Kylie zie je namelijk helemaal niets, zo kan ze niets eens zien welk deel van haar benen ze geschoren heeft. We hebben het begrepen Kylie, geen zwarte douche dus!

Naast deze tip geeft Kylie ook wat details over haar beautyroutine. Zo verklapt de ster dat ze haar water bewaart op een kleine afstand van haar bed. Zo kan ze gehydrateerd blijven en heeft ze altijd een healthy glow. Ook vertelt Kylie dat haar zwarte badkuip een replica is van de badkuip in haar moeders huis. En om haar grote zus te steunen heeft Kylie de parfums van Kim op een display staan. Gelukkig blijft Kylie ook nog altijd een gewoon meisje. 😉

Check Kylie's badkamer hieronder:

 


Wil je meer zien van Kylie, neem dan een kijkje op haar website.

Ben jij fan van Kylie Jenner? Wat vind je van haar badkamer?

Bron, bron

Must reads 👀