Celebs

Wow! De Kardashian’s kunnen plastische chirurgie nu écht niet meer ontkennen

De Kardashians hebben altijd ontkend iets te hebben veranderd aan hun gezicht of lichaam. Behalve Kylie dan, zij heeft toegegeven dat ze lip injecties in heeft laten spuiten. Maar geloof jij dat dit alles is? De Instagram artiest Saint Hoax heeft nu een video gemaakt waarin hij laat zien hoeveel de reality sterren zijn veranderd, Kim, Kylie en Khloe moeten jullie niet iets bekennen? 

Laten we beginnen met Kim, over haar gaan geruchten de ronde dat ze iedere 3 maanden wel even langs gaat bij de dokter voor injecties. Voor hoge jukbeenderen, volle lippen en er mag geen één rimpeltje te zien zijn. Ze is nu inmiddels al hoogzwanger, dus we hopen maar dat ze de afgelopen maanden haar maandelijkse afspraken even heeft uitgesteld. Botox injecties tijdens je zwangerschap kunnen namelijk schadelijk zijn voor de baby. Maar is dat dan echt het enige wat Kim heeft laten doen? Bekijk hieronder de video over hoe erg Kim is veranderd over de jaren: 

Kylie is nog maar 18 jaar, maar ook over haar wordt volop gespeculeerd: haar neus, lippen, kaaklijn, borsten en billen zijn allemaal al onderwerp van discussie geweest. Het shockerende is vooral haar leeftijd, ze is toch eigenlijk veel te jong om al onder het mes te gaan hiervoor? De tiener heeft al toegegven dat ze lipinjecties heeft gekregen omdat ze echt niet tevreden was met haar lippen. Dit ontkende ze eerst en claimde dat ze haar lippen met make-up zo vol kreeg. Als je benieuwd bent naar haar verandering, check hier de video: 

Ook Khloe geeft niet toe aan de plastic surgery roddels en ze claimt dat de verandering in haar uiterlijk komt door haar gewichtsverlies. De 31-jarige Kardashian is inderdaad veel afgevallen, maar geloof jij dat er niks van plastische chirurgie bij is komen kijken? Oordeel zelf en bekijk Khloe's video:


Blijkbaar kun je heel veel veranderen met behulp van een 'beetje' plastische chirurgie, bekijk hier hoe een transgender zich volledig heeft laten ombouwen naar een Kim K look-a-like. Shocking!

Geloof jij de Kardashians of denk je dat ze wel degelijk plastische chirurgie zijn ondergaan? 

Must reads 👀