News

De gruwelijkste dingen die mensen doen in de Sims

Iedereen kent het spel de Sims wel. Mocht je je afvragen waarom het zo fantastisch is: eigenlijk speel je het perfecte leven. Je wordt verliefd, bouwt een huis, hebt oneindig veel kleding en je krijgt een kind. Denk je. In werkelijkheid gaat het er heel anders aan toe. Zo biechten mensen op Reddit bijvoorbeeld op wat de ergste dingen zijn die zijn hun Sim hebben aangedaan…

De gedachte dat je je eigen perfecte leventje kunt vormgeven klinkt heel leuk, maar er zijn genoeg mensen die de Sims spelen om gruwelijke dingen uit te halen. Stiekem kan dat best grappig zijn… Zo werd er laatst op de redactie opgebiecht dat sommigen het spel vooral spelen om mensen dood te laten gaan of het huis in brand te zetten en zo zijn wij niet de enige die erge dingen doen.

Mensen op Reddit biechten op:
– "Eén keer liet ik mijn Sim verdrinken. Vervolgens liet ik iedereen in zwemkleding naar de begrafenis komen."
– "Mijn tienerzoon vond dat wakker worden van de wekker en naar school gaan niet belangrijk was, dus sloot ik hem op in een 1×1 kamer totdat hij zichzelf onderplaste en dood ging in zijn eigen plas."
– "Ik vond een meisje waar mijn Sim mee moest trouwen. Ze had al een man waarop ik besloot om bevriend te raken met hem, hem te overtuigen om bij mij te gaan wonen om hem vervolgens te laten verdrinken in mijn zwembad en te trouwen met zijn vrouw."
– "Ik maak veel vrienden in de Sims. Ik nodig hen allemaal uit, neem ze mee naar mijn tuin en sluit ze daar in een kamer op door de deur te verwijderen. Ik heb er al meer dan 10 zitten en wacht op meer mensen om langs te komen. Ik wil de hele stad erin."
– "Ik viel in slaap tijdens het spelen. Wat bleek? Mijn kind was weggehaald omdat de ouders zaten te gamen."

– "Ik kwam erachter dat je mensen dood kunt laten gaan door oververmoeidheid. Mijn Sim heeft seks met oude mensen tot ze doodgaan. Als de Dood komt maakt mijn Sim vrienden. We hebben zelfs gezoend!"

Biecht op… Wat is het ergste wat jij hebt gedaan in de Sims?

Bron

Must reads 👀