News

De bizarre reden waarom Texaanse studenten dildo’s mee naar school nemen

Kijk, al zouden er mensen een dildo mee naar colleges nemen, dan zouden ze hoogstwaarschijnlijk hun best doen om het zo goed mogelijk te verstoppen. Toch? Texaanse studenten denken daar tegenwoordig anders over. Zij laten binnenkort hun dildo's vol trots uit hun tas hangen uit protest. Nu vraag je je misschien af: wat voor protest dan? Het doel is beter dan je denkt…

Het klinkt misschien belachelijk om een grote felgekleurde dildo uit je tas te laten hangen, maar Jessica Jin – de bedenker achter de actie – vindt het niet meer dan normaal. Vanaf 1 augustus volgend jaar wordt het mensen op de universiteit van Texas toegestaan om een (verborgen) handpistool mee te nemen als je de juiste licentie hebt. Je bent vast op de hoogte dat er de laatste jaren flink wat moorden plaatsvinden in Amerika en dat daarom het onderwerp gun control steeds opnieuw ter sprake komt. Maar om nu een pistool mee naar je lessen te nemen?! Jessica is het er niet mee eens dat een pistool wél toegelaten wordt tijdens de les en iets simpels als een seksspeeltje verboden is op de campus. No way.

Tijd voor actie en daarom is #CocksNotGlocks in het leven geroepen. Ze schrijft: "Draag jij een pistool in de les? Nou, ik heb een GROTE DILDO bij me. Het beschermt ons ongeveer net zo effectief tegen sociopathische schieters, maar het is veel veiliger voor recreatief spelen." Jessica wil samen met medestanders een zogenaamde Campus Dildo Rally doen aan het begin van het nieuwe schooljaar. Inmiddels hebben al bijna 4.000 studenten zich aangemeld om met hun dildo op zak te protesteren tegen deze nieuwe wet op de universiteit. Op de Girlscene redactie vragen we ons af of Jessica's protest echt iets gaat uithalen, maar een ludieke actie is het wel.

Wat vind jij van deze protestactie? Zou jij meedoen als je studeerde aan de universiteit van Texas?

Bron en bron

Must reads 👀