Lifestyle

Deze foto’s hebben de meeste likes op Instagram

Instagram, oh Instagram. Waarom ben je zo verslavend? Het liefst scrollt de Girlscene redactie continu om de mooiste foto's te bewonderen in de app. Het is dat er ook gewerkt moet worden, anders hadden we het wel geweten. Maar wat we ons afvragen is: welke foto's hebben eigenlijk de meeste likes gekregen? We hebben het antwoord gevonden!

Spoiler alert: Verbaast het je dat de Kardashian/Jenner familie het lijstje domineert? Kijk maar mee. Deze foto's vergaarden de meeste likes op Instagram enne… Kendall trapt de lijst af met een heel mooie foto. 
 


Kendall Jenner is het toppunt van prachtig in deze foto's en veel mensen zijn het ermee eens. Hoe cool is dit haar? Willen wij ook!

 


De tweede plaatst gaat naar Ms. Taylor Swift. Verdiend. Een paar jaar geleden konden ze elkaar wurgen, maar inmiddels zijn Kanye en Tay goede vrienden! Wat er in het verleden is gebeurd laten zij achter zich en Kanye laat met deze mooie bloemen zien dat alles inmiddels koek en ei is. Ahhh!

 


Met 2,5 miljoen likes gaat Taylor er ook met de derde plek vandoor. We moeten toegeven: deze foto van T en Calvin is wel heel schattig. Niet zo gek dat veel mensen double tappen als ze deze foto in hun feed zien.

 


We hebben Kim Kardashian nooit zo stijlvol gezien als op haar trouwdag met Kanye West. Wat zagen ze er allebei fantastisch uit! Niet alleen wij dachten dat, maar ook 2,4 miljoen mensen met ons. Love is in the air.

 


We waren het bijna vergeten, maar Kylie Kirsten Jenner heeft nog niet eens heel lang geleden haar middelbare school diploma ontvangen. Driemaal hoera voor Kylizzle, want het leverde haar ook nog eens 2,3 miljoen likes op.

Oké, tot zover de celebrities in 2015. Hoe ging het er voorgaande jaren aan toe? Deze foto's kregen de afgelopen jaren heel veel likes. Als we veel zeggen, dan bedoelen we véél.
 


Justin Bieber kreeg een keer maar liefst 250 duizend likes. Zoals je kunt zien heeft hij ook een lekker filtertje over de foto gedaan.

 


Louis Tomlinson en Zayn Malik in betere tijden. Hoewel ze er creepy uitzien op deze Halloween foto kunnen we ons alsnog goed voorstellen dat ze bij heel veel fans zelfs met deze look mogen aanbellen. 

 


Met 1,5 miljoen likes doet deze foto het best goed en we willen dit plaatje van Justin Bieber en Will Smith maar al te graag delen. Cute.

Welke foto's vind jij het leukst?

Must reads 👀