News

Vrouw leeft een week als Kylie Jenner en dit is wat ze leerde

Stel, je krijgt namens je werk de opdracht om één week te leven als Kylie Jenner. Je draagt dezelfde kleren, brengt dezelfde make-up aan en je onderneemt dezelfde activiteiten als Kylie zelf. Hoe bevalt dat? Cosmopolitan's Brooke Shunatona ging de uitdaging aan en man, het is niet wat ze ervan verwachtte… Die nagels! De pruiken! Dit is wat Brooke van die week leerde.

Willen we allemaal niet een beetje Kylie Jenner zijn? Oké, achtervolgt worden door de paparazzi lijkt ons geen pretje, maar stel dat je alleen al voor één dag de inhoud van haar kledingkast mag lenen. Of haar visagist. Geweldig! Brooke Shunatona leefde een week precies als Kylie Jenner en daar deed ze verslag over op Cosmopolitan. Conclusie? Het is hartstikke zwaar om het leven van Kylie vol te houden.

Als je het begin van Brooke's verslag leest merk je al dat zij en Kylie twee compleet verschillende levens leiden. Kylie is wereldberoemd, maakt ontelbaar veel selfies, verft haar lokken en draagt lange nagels. Brooke daarentegen is niet beroemd, maakt bijna nooit een selfie en draagt überhaupt bijna geen make-up, laat staan nepnagels. Dit wordt een interessante uitdaging! Gelukkig legde ze alles vast op video:

Watch on YouTube




Brooke droeg dezelfde nagels – en vroeg zich vervolgens af hoe Kylie haar schoenen dicht krijgt -, mocht dezelfde outfits in haar kast hangen en kreeg een spray tan net zoals Kylie regelmatig doet. En… Het resultaat? Het leven van Kylie is niet wat je ervan denkt. Brooke werd niet populairder op social media. Sterker nog, het is moeilijk om een bekende vrouw te zijn anno 2015. Er gaat veel (emotionele) energie in Kylie's beautyregime zitten. Brooke was in ieder geval blij dat de pruiken in de kast mochten en dat haar lange nagels foetsie waren, maar toch heeft deze week haar ook geleerd dat ze meer risico mag nemen als het om haar stijl gaat en dat ze dat vanaf nu wél gaat doen.

Wat vind jij van het experiment? Zou je een week Kylie Jenner willen zijn?

Bron