News

Gossip Girl(scene) week 41

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez onthult de schokkende waarheid achter haar korte pauze, Justin Bieber wordt geteisterd door paparazzi, Demi Lovato vertelt waarom ze besloot om naakt te poseren en Kim Kardashian haat zwanger zijn.

Heftig nieuws over Selena Gomez. Weten jullie nog dat de zangeres een tijdje een break nam en iedereen ervan uit ging dat ze een verslaving had? Selena onthult de waarheid achter de break. Tijdens de korte pauze onderging ze chemotherapie. Wow, dat had niemand aan zien komen. De zangeres moest chemotherapie ondergaan voor de auto-immuunziekte Lupus. "Er werd lupus vastgesteld en daarvoor kreeg ik chemotherapie. Ik had wel een beroerte kunnen krijgen", vertelt Selena aan Billboard. Alle roddels over de break hebben haar diep geraakt. "Ik wilde zo graag zeggen: 'Jullie hebben geen idee. Ik krijg chemotherapie. Jullie zijn klootzakken', maar ik sloot mezelf op totdat ik me weer goed voelde", zegt Selena over de zware tijd. Gelukkig is de superster niet bij de pakken neer gaan zitten en is ze nu bezig met een grote comeback. "De haat motiveerde me", aldus Selena.

Watch on YouTube

Het zit Justin Bieber deze week niet mee. Hij kwam groot in het nieuws omdat er foto's van zijn penis zijn uitgelekt dankzij paparazzi die hem zijn achtervolgd naar zijn vakantieverblijf. Maar ook thuis heeft hij last van de paparazzi. In de bovenstaande video zie je dat de zanger over straat loopt met vriendin Hailey Baldwin. Helaas voor Justin kan hij niet even gezellig kletsen met Hailey, omdat de paparazzi hem geen seconde met rust laten. Privacy komt niet voor in het leven van de superster… Nu we zien hoe het eraan toegaat hebben we met Justin te doen en stellen we onze droom om de opvolgster van Beyoncé te worden maar even bij.

Eerlijk is eerlijk: we schrokken best wel toen we de naaktfoto's van Demi Lovato zagen. Niet omdat ze er niet goed uitziet (integendeel!), maar vooral omdat we het niet van haar hadden verwacht. De zangeres poseerde naakt voor tijdschrift Vanity Fair, zónder make-up en Photoshop! Demi vond het toch nodig om even uit te leggen waarom ze besloot om dit te doen: "Als ik aan zelfverzekerdheid denk, dan denk ik aan veel dingen. Eén specifiek aspect van zelfverzekerdheid is je goed in je vel voelen. Er is iets geweldigs aan het poseren zonder make-up, kleding en Photoshop. Ik had nooit gedacht dat ik op een punt in mijn leven zou komen dat ik me sterk genoeg voel om dit te doen". Demi laat hiermee wat ons betreft zien dat ze met recht een rolmodel is voor veel meiden… You go girl!

De meeste vrouwen zitten op een roze wolk als ze in verwachting zijn. Kim Kardashian niet. Ze onthult onder het mom van 'ik wil niks verbergen voor mijn fans' dat ze het vreselijk vindt om zwanger te zijn. "Ik voel me vooral onzeker, onsexy en vies", biecht Kim op. De realityster kan niet begrijpen dat sommige vrouwen het fantastisch vinden om zwanger te zijn. Wel vindt Miss Kardashian het leuk om na de zwangerschap weer te trainen om haar 'oude' lichaam terug te krijgen. Gelukkig voor Kim heeft ze nog maar heel even te gaan…

Taylor Swift heeft haar lesje wel geleerd na haar akkefietje op Twitter met Nicki Minaj. De zangeres gebruikt Twitter niet meer om dingen op te helderen. "Ik sms nu. Als het lijkt alsof er iets verkeerd kan worden begrepen, stap ik meteen naar iemands management en vraag om hun nummer. Het is een belangrijke les die iedereen zou moeten leren in 2015", vertelt Taylor aan NME. Nu zijn we toch heel benieuwd met wie Taylor allemaal aan het sms'en is…

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram