Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Miranda Kerr en Jessica Alba, tot Gigi Hadid en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Als fashionista doet Jesscia Alba natuurlijk mee met de flared jeans trend. Deze zijn van Loeffler Randall. Ze combineert het kledingstuk met een kimono met bruine en zwarte print en een witte top. Verder draagt ze een leren rugzak van Madewell bij zich en heeft ze een zilveren ketting om haar nek hangen.


Throwback! Wie keek er vroeger ook altijd naar Buffy The Vampire Slayer? Sarah Michelle Gellar is inmiddels wat jaartjes ouder, maar ziet er nog steeds prachtig uit! Ze draagt een zwarte top met lange mouwen met een floral rok en zwarte pumps. Qua accessoires gaat ze voor een pilotenzonnebril en een zwarte tas van Givenchy.


Miranda Kerr ziet er altijd gelikt uit, alsof ze elke dag precies weet welke outfit ze aan moet trekken. Een groot voorbeeld voor de meeste meiden die van fashion houden! Miranda is gespot bij het vliegveld van Parijs met een cowboyjasje van Saint Laurent, een zwarte top en een leren broek. Het topmodel pakt uit met de accessoires, ze gaat voor een leren handtas van Céline, zonnebril van Prada en pumps van Balenciaga.


Kendall Jenner's drukke periode zit er bijna op nu Paris Fashion Week voorbij is. Het is niet aan haar te zien dat ze waarschijnlijk weinig slaap heeft gehad. Het topmodel ziet er zoals altijd volgens de laatste mode uit. Ze draagt een jack van Designers Remix met een witte top en jeans. De eyecatchers van de outfit zijn absoluut de schoenen met sterren van Stella McCartney. Om de look af te maken draagt ze een ronde zonnebril van KOMONO en een handtas van Kurt Geiger.


Gigi Hadid heeft de perfecte outfit voor de herfst aan! Hoe cool is haar sweater van Isabel Marant? Met skinny jeans en enkellaarzen met slangenprint is ze helemaal on trend. Let ook even op haar leuke ronde tas van Rag & Bone. Gigi's fish gape maakt de look helemaal af ;-).


Nina Dobrev straalt! En terecht, want ze is happy in love met haar vriend Austin Stowell. De actrice is dus helemaal over ex Ian Somerhalder heen. De brunette showt een bescheiden decolleté met een prachtig pak van Gucci. Doe er elegante pumps van Nicholas Kirkwood en sieraden van H.Stern bij en je hebt de perfecte rode loper look!


Misschien ken je haar nog niet, maar je kunt haar naam maar beter onthouden! Kaia Gerber is de nieuwste it-girl in Hollywood. Vandaar dat ze ook aanwezig was op de lancering van het Young Hollywood Issue van Teen Vogue. Haar looks heeft Kaia niet van een vreemde, niemand minder dan topmodel Cindy Crawford is haar moeder. Voor deze speciale gelegenheid heeft ze een jurk van Halston Heritage uit de kast getrokken. De outfit heeft niet veel meer nodig dan glitterschoenen van Tamara Mellon en een klassieke clutch van Monique Lhullier.


Amanda Seyfried laat zich van haar sportieve kant zien. De actrice heeft er net een workout op zitten en ze ziet er nog steeds beeldig uit, ze mag ons haar geheim weleens vertellen! Amanda heeft haar sportspullen in een floral tas van Givenchy zitten. Verder beschermt ze haar ogen van de zon met een zonnebril van Oxydo. De sportschoenen zijn van Nike.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀