Beauty

In deze stad opent morgen een nieuwe Urban Decay shop!

Goed nieuws voor alle beauty liefhebbers! Beautymerk Urban Decay opent morgen (!) een tweede shop-in-shop in Nederland en Girlscene heeft alvast een kijkje mogen nemen. Uiteraard hebben we de camera meegenomen zodat we jullie een sneak preview kunnen geven van de nieuwste Urban Decay vestiging. Ook kreeg Girlscene's Emily een smoky eye look, aangebracht door Urban Decay visagiste Zefanja en ze legt jullie uit hoe jullie deze look zelf kunnen creëren! O, hadden we al gezegd dat de eerste 50 klanten morgen een gratis Naked Basics Palette krijgen?!

Yes! Vanaf morgen kunnen alle Urban Decay lovers terecht bij ICI PARIS XL in Den Haag om hun make-up stash aan te vullen. Het merk staat vooral bekend om hun prachtige Naked palettes, maar naast oogschaduw heeft Urban Decay ook prachtige foundations, concealers, bronzers en nog veel meer! Zeker de moeite waard om een keer uit te proberen.


Het Naked Basics palette dat je morgen kunt ontvangen

Morgen om 10:00 uur opent de speciale shop-in-shop in ICI PARIS XL Den Haag en als je tijd hebt raden we je zeker aan om even een kijkje te gaan nemen… De eerste 50 Urban Decay klanten krijgen namelijk een gratis Naked Basics palette (zie de foto hierboven), hoe gaaf is dat?! Het maakt niet uit wat je koopt, dus zelfs bij een simpel oogpotloodje krijg je zo'n prachtig palette cadeau. Tip: wees op tijd! Als je een beetje bekend bent met het merk weet je vast dat heel populair is, dus er zullen veel meiden zo'n gratis palette mee naar huis willen nemen. 

Girlscene's Emily kreeg een mooie smoky eye aangebracht door visagiste Zefanja met behulp van het nieuwste oogschaduwpalette Naked Smoky. Zo'n smoky look is perfect voor een avond stappen en de feestdagen. Als je het iets subtieler aanbrengt, is het ook heel erg geschikt voor overdag. Als je benieuwd bent naar het verschil bekijk dan hieronder de voor & na foto's:

Bekijk hieronder de video over de shop en check hoe je zelf zo'n look kunt aanbrengen: 

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om te abonneren. 

Dit zijn alle producten die zijn gebruikt in de video:
Naked Skin foundation nr. 1.0
Naked Skin 'warm light'
Naked Skin Powder 'medium light'
Eyeshadow Primer Potion 'Original'
Naked Smokey Palette, kleuren: radar, combust, dirty sweet en dagger
24/7 Glide On Pencil 'zero' 
Brow Beater 'warm brown' 
Subversion Primer Mascara
Perversion Mascara
Naked Flushed Palette 'Strip' 
Ultimate Ozon Primer Pencil
Matte 'Stark Naked' Lipstick
Make-up Setting Spray All Nighter

De Urban Decay visagiste gaf ons nog wat handige tips die we graag met jullie delen:
1. Als je een kleur foundation kiest, breng het dan aan op de kaak en de hals. Als je geen kleurverschil ziet is de foundation perfect voor jou!
2. Urban Decay heeft een heleboel fijne kwasten en penselen om je make-up mee aan te brengen. De haren zijn super zacht en vallen niet uit.
3. Koop concealer altijd in een tint lichter dan je huidskleur.
4. Je kunt concealer ook als highlighter gebruiken bij je wenkbrauwen.
5. Met het wenkbrauwpotlood van Urban Decay kun je fijne haartjes bij je wenkbrauwen tekenen en daarna met het borsteltje goed laten 'smelten' door je eigen wenkbrauwen zodat het er natuurlijk uitziet.
6. Urban Decay verkoopt een heleboel items in travelsize die handig zijn voor in je tas of om even uit te proberen voordat je een duurdere fullsize versie koopt. 
7. Tijdens het aanbrengen van de oogschaduw vallen er vaak poederdeeltjes op de huid onder de ogen. Het is daarom handig om ondertussen een laagje concealer onder je ogen aan te brengen, maar nog niet te blenden met je huid. De poederdeeltjes blijven op de concealer liggen en kun je daarna makkelijk met een kwast wegvegen.
8. Breng ook een kleur oogschaduw aan bij de onderste wimperrand. 
9. Als je een eyeliner aanbrengt bij je smoky eye look, smudge het dan met een kwastje zodat het mooi blendt met je oogschaduw. Dit geeft een zachte smoky look.
10. Finish je make-up met een Setting Spray. Girlscene's Emily kreeg dit opgespoten en vond het héérlijk. Echt een lekkere verfrissing die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. 

Girlscene heeft speciaal voor haar lezeressen nog een leuke winactie in petto… Houd vandaag de site goed in de gaten als jij graag iets wilt winnen van Urban Decay!

Sta jij morgen in de rij bij de Urban Decay opening in Den Haag?

Must reads 👀