News

Ariana Grande post ‘per ongeluk’ een filmpje waarin ze met een vriendin zoent

Ariana Grande krijgt soms aandacht om de gekste dingen (*kuch* donutincident *kuch*). Dit keer komt ze in opspraak omdat ze een intiem filmpje per ongeluk op Instagram heeft geplaatst. In het filmpje zoent ze met vriendin Elizabeth Gillies. Oeps, dat had niemand mogen zien! Althans, dat is wat Ariana zegt… Wat denk jij: is dit een schreeuw om aandacht of is het filmpje écht per ongeluk geplaatst? 

Dat je per ongeluk een foto op social media plaatst. We've all been there. Maar als je een superster als Ariana bent pas je wel twee keer op, zou je denken. Toch plaatste de zangeres een filmpje op Instagram dat niet bedoeld was om te delen met haar miljoenen fans. In het filmpje zoent ze namelijk met vriendin Elizabeth Gillies, je weet wel, met wie ze in de serie Victorious heeft gespeeld. 

In het filmpje zie je dat de vriendinnen zich klaarmaken om elkaar te zoenen. "It has to be pretty", hoor je Elizabeth zeggen. Als ze eenmaal een kus hebben gedeeld, rent Elizabeth weg en zet Ariana het op schreeuwen. 

“I WAS EDITING IT IN INSTA TO SEND TO HER AND IT POSTED ACCIDENTALLY BUT ITS GREAT SO WHATEVER.”, schrijft Ariana op Twitter, in hoofdletters om te laten zien dat ze het meent. 'Yeah right, Ariana', is wat de meeste mensen denken, vooral omdat haar nieuwste single ook deze maand uitkomt. 

Geloof jij dat Ariana dit filmpje per ongeluk heeft geplaatst? 

Must reads 👀