News

Vreemdgaande vriend betrapt door bizar Facebookbericht

Vreemdgaan is nooit een goed idee. Helaas komt het nog altijd voor, maar in de meeste gevallen komt het vroeg of laat toch wel aan het licht. Zo ook bij Matt. Hij had een vriendin, maar vond het tijdens het uitgaan geen probleem om met iemand anders te zoenen. Komt ze toch niet achter, dacht hij. Niet dus! Dankzij een bizar Facebookbericht liep hij tegen de lamp… Karma is een bitch! 

Pippa was helemaal in de wolken toen ze tijdens het uitgaan Matt leerde kennen. Ze beleefden een leuke avond in Manchester en er is ook gezoend. Hij had haar zijn nummer gegeven, maar toen Pippa hem probeerde te bereiken lukte dat niet. De 22-jarige blondine dacht dat ze zijn nummer verkeerd had genoteerd en besloot haar vrienden op Facebook om hulp te vragen om haar crush te vinden.

Nou, ze heeft hem gevonden! Maar niet op de manier waarop Pippa had gehoopt. Het bericht ging viral en er reageerde een belangrijke persoon. Niet Matt, maar zijn vriendin Emily! Ouch… Dat is nog eens een manier om erachter te komen dat je vriend niet trouw is. 

"Toen ik me realiseerde dat Matt een vriendin heeft, kon ik het niet geloven. Ik schaamde me een beetje, vooral omdat het bericht viral ging. Ik leef mee met zijn vriendin, want het is niet haar schuld. Ik voel me ook een beetje schuldig tegenover Matt omdat hij op internet bekend staat als de vreemdgaande vriend, maar dan had hij dit maar niet moeten doen. Hij moet de gevolgen onder ogen zien", vertelt Pippa aan de Britse Metro. 

Het is niet duidelijk of Matt nog samen is met zijn vriendin Emily. 

Wat vind jij van dit verhaal? Vind je het zielig voor Matt dat dit bericht viral gaat of is het zijn verdiende loon? 

Bron

Must reads 👀