Fashion

Meet fashion blogger Rachel Tee Tyler & shop the look!

Meet Rachel Tee Tyler! Als je haar nog niet kent dan wordt het tijd om haar iets beter te leren kennen. Deze instafamous blogger komt uit Sydney en is een grote inspiratie voor veel meiden. Haar stijl kun je het beste omschrijven als urban, stoer en soms sexy. Ze is het meest actief op Instagram en het is zeker een aanrader om haar te volgen. 

Rachel werkt fulltime als manager van een winkel en daarnaast is ze ook nog parttime kapster. Haar favoriete merk is American Apparel, omdat daarin haar lichaam er het beste uitziet. 


Zwart, wit en grijs voeren de boventoon in haar outfits. Je ziet haar ook vaak een all white of een all black outfit dragen. Je moet ervan houden, maar Rachel kan het zeker hebben! 

Op haar Instagram account zie je foto's van haar prachtige outfits, haar reizen en haar vriend voorbijkomen. Kijk mee naar een aantal van haar mooiste foto's. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vind je de stijl van Rachel ook zo leuk? Kijk dan vooral verder, want dan kun je zien waar je items kunt scoren die goed bij deze stijl passen. 
 

Blouse Abercombie & Fitch €62,56, Jeans Weekday €63,98, Schoenen Mango €69,99, Horloge New Look €22,99

 


Jas TWINTIP €59,95, T-shirt Levi's €24,99, Jeans Forever 21 €8, Sneakers Puma €89,95, Schoudertas ASOS €25,59

 


Jas Forever 21 €58, Shirt Only €24,95, Jeans Dr Denim €71,09, Sneakers Asics €89,99, Horloge ASOS €35,55

Welke look vind jij het leukst?

Bron

Must reads 👀