DIY: oorbellen ingelijst

Fashion door Redactie

Je koopt nieuwe oorbellen en de volgende dag ben je ze kwijt. Want waar had je ze ook alweer gelaten? In de badkamer? Of toch op je slaapkamer? Er is altijd wel een onderdeel van je oorbellen kwijt. Bekend scenario? Dan is deze do it yourself echt wat voor jou! Een mooie lijst waar jij al jouw oorbellen in kan prikken. Het maakt je kamer super leuk en het zorgt dat je je oorbellen altijd op één plek hebt!

oorbellenlijst

Wat heb je nodig?
- Fotolijst (Xenos, rommelmarkt, etc.)
- Plakband of lijm
- Verf, stiften, potloden, wat jij wilt!
- Oorbellen
- Iets om gaatjes mee te prikken, gebruik bijvoorbeeld een stevige oorbel.

oorbellenlijst

Aan de slag:
Stap 1:
Haal het plastic of glas van het lijstje af. Hierachter zit meestal karton of een hard papiertje. Dit harde papiertje/karton ga je gebruiken om de oorbellen aan op te hangen. 

Stap 2: Als je wilt kan je het harde papier een leuke kleurt geven. Ik heb gekozen voor een zilver kleurtje, omdat dit terugkomt in mijn kamer.

Stap 3: Nadat dit is opgedroogd kan je met plakband of lijm het papier aan het fotolijstje plakken. Met plakband blijft dit gemakkelijk zitten, maar als je er veel aan wilt hangen is het toch niet zo heel erg stevig. Gebruik dan (stevige) lijm!

Stap 4: Is alles goed vast gelijmd? Prik dan met een scherp puntig voorwerp, of gewoon met een oorbel, gaatjes. Daar ga je uiteindelijk je oorbellen aan ophangen.

Stap 5: Hang je oorbellen op. Het handigst is dat je de langere oorbellen bovenaan hangt, anders steken ze aan de onderkant uit.

Succes ladies!

oorbellenlijst

Maak jij wel eens iets zelf?

Door Mandy