News

Oeps: vrouw stuurt naaktfoto via Snapchat en maakt de grootste fout ooit

Gaat jouw vinger ook automatisch naar de Snapchat app als jij je telefoon unlockt? Op de Girlscene redactie 'snapchatten' we er de hele dag lustig op los, maar wat de vrouw in dit artikel overkomt is ons nog nooit gebeurd en zijn we ook niet van plan. Zij nam het woord lust iets te serieus en stuurde per ongeluk een foto naar de verkeerde persoon. Een naaktfoto om precies te zijn…

Het is de nachtmerrie van iedereen om een pikante foto naar de verkeerde persoon te sturen. Maar juist die spanning kan het leuk maken voor sommige vrouwen. Zo ook voor een anonieme vrouw die 's avonds laat een kiekje van haar blote borst naar haar vriend wilde sturen. Helaas kwam de foto aan bij haar baas. 

Haar baas had alleen helemaal niets aan de foto van de blote borst van zijn werknemer en de tekst 'what you are missing this weekend :)'. Je kunt je vast wel voorstellen dat haar nachtmerrie werkelijkheid werd toen die foto zo POEF op de telefoon van haar baas verscheen. Waarschijnlijk wilde ze letterlijk door de grond zakken toen ze ook nog eens zag dat haar baas iets terugstuurde! Met 'Hi, you probably didn't mean to send this to me, but please be more careful. I am your BOSS.' kwam ze er toch redelijk goed vanaf. Pijnlijk. Hieronder zie je de foto:

We kunnen ons niet voorstellen hoe gênant het moet zijn om na het weekend weer aan het werk te gaan en die baas onder ogen te komen… Maar laat het in ieder geval een goede les zijn zodat jij niet net zoals deze vrouw zulke foto's naar de verkeerde mensen stuurt. Voor je het weet ben je een viral op het internet en dat is in dit geval niet iets om trots op te zijn. Voorkomen is in dit geval sowieso beter dan genezen, dus maak deze foto's liever niet. Dat bespaart je een hoop ongemakkelijke situaties.

Wat vind jij ervan dat ze per ongeluk deze foto naar haar baas stuurt? Vind je dat mensen überhaupt geen naaktfoto's via Snapchat moeten sturen?

Bron en bron

Must reads 👀