News

In deze stad opent een nieuwe Forever 21!

Jaaaa, ons modehart maakte zojuist een sprongetje! Wij hebben namelijk heel goed nieuws voor alle fashion lovers. Op zaterdag 17 oktober opent namelijk één van onze favo winkels, Forever 21, een nieuwe winkel! De eerste 300 lucky ladies ontvangen een giftcard ter waarde van €21 euro! Benieuwd waar je op 17 oktober om 09.00 uur voor de winkel moet gaan liggen? Lees dan snel verder!

Wij hebben héél goed nieuws! Er komt namelijk een tweede Forever 21 winkel in Rotterdam! De winkel komt aan de Beurstraverse, ook wel de “Koopgoot” genoemd. De winkel is een waar walhalla voor elke fashionliefhebber en zal bestaan uit ruim 1700 vierkante meter om te shoppen! Naast Forever 21 kleding en accessoires zal de winkel ook haar andere merken verkopen, zoals Forever 21 Contemporary, Forever 21 MEN, Forever 21 Girls, maar ook Forever 21 denim en lingerie.

 

“Van onze Nederlandse klanten krijgen wij zulke geweldige reacties dat we ons heel erg verheugen op de opening van onze tweede winkel,” aldus Linda Chang, Forever 21 Vice President of Merchandising. “We kijken er enorm naar uit om een grote collectie betaalbare fashion naar het Rotterdamse publiek te brengen.”

Wij kunnen niet wachten tot zaterdag 17 oktober en claimen vast een plekje voor de deur :-)!

Wat vind jij van de Forever 21? Ben jij blij met de nieuwe winkel?