Food

Wat zeg jij: frikadel speciaal met curry of ketchup?

Het internet is los. Na de ‘zeg jij friet of patat’ discussie heeft Upcoming de discussie aangewakkerd over het fenomeen frikadel speciaal. Op patatdag is het natuurlijk belangrijk om een lekkere snack uit te kiezen die je samen met je patat (of friet ;-)) opsmult, maar zij vinden het dus echt belachelijk als mensen hun frikadel speciaal dan voorzien van een laag ketchup. Wat vind jij?

Een frikadel op zijn tijd is net zo lekker als een kroketje of een kaassouflé, maar het gaat er wel om wat voor saus je er dan bij eet. Laten daar de meningen nu over verdeeld zijn… Vooral als het om een frikadel speciaal gaat. De één eet ‘m met curry, terwijl de ander er liever een klodder ketchup op doet. Nu is Kamp Curry het daar absoluut niet mee eens, zij zweren bij een frikadel met curry en niets anders. Maar nu is de grote vraag: hoe hoor je die frikadel speciaal dan te eten? Girlscene ging op onderzoek uit.

Mocht het je interesseren… ‘Frikadel speciaal met curry of ketchup’ is dus een serieuze zoekterm op Google. Niet alleen houdt deze kwestie de Girlscene redactie bezig, ook de rest van Nederland heeft twijfels. Zo stelt iemand dat een frikadel speciaal met ketchup voor watjes is en wat je ook op internet tegenkomt is dat ketchup voor meisjes is. Duidelijk. Hoewel #teamketchup in de minderheid lijkt te zijn, zijn er genoeg mensen die wel houden van ketchup op hun frikadel. Volgens hen is curry de duivel. Maar na Girlscene’s kleinschalige onderzoek kunnen we concluderen dat er toch echt curry bij een frikadel speciaal ‘hoort’. Kijk maar naar de foto’s hieronder.

 

 

 

 

 

Ben jij Team Curry of Team Ketchup?