Celebs

13 feiten die je nog niet wist over Emma Stone

Emma Stone kennen we allemaal van de films ‘The Amazing Spiderman’ en ‘Crazy Stupid Love’. Op de Girlscene redactie vinden we haar een leuke en grappige dame en zijn we wel nieuwsgierig naar de knappe actrice. Daarom gingen we op onderzoek uit en hebben we 13 interessante feitjes voor jullie gevonden. Wisten jullie al dat Emma…

1. Niet één, maar twee naamgenoten op de Girlscene redactie heeft? Ze noemt zichzelf Emma, maar haar echte naam is Emily Jean Stone. Ze koos de naam Emma omdat er bij de vakbond voor acteurs in Amerika al een Emily Stone bestond. Haar familie en vrienden noemen haar nog steeds Emily. 

2. Van nature blond is? Ze moest haar haren voor een filmrol rood verven en bleef daarna vijf jaar lang een redhead. Redheads have more fun? 
 

3. Gebarentaal heeft gestudeerd tijdens haar schooltijd?

4. Europees bloed heeft? Haar voorouders hebben Zweeds, Duits, Engels, Schots en Iers bloed. 

5. Haar hese stem te danken heeft aan het feit dat ze een huilbaby was? Zonder duidelijke reden krijste Emma heel veel als kleine baby. Die hese stem had ze al toen ze nog een kind was! 

6. Sinds haar 12e niet meer naar school ging? Vanaf dat moment kreeg ze thuis les. 

7. Om haar ouders over te halen om naar LA te verhuizen, ze een PowerPoint presentatie maakte met alle voordelen van de stad? En met succes, op haar 15e verhuisden ze naar Los Angeles. 

8. Haar grootste angst is om geen normaal leven te kunnen leiden door het beroemd zijn?
 

9. In 2009 van LA naar New York is verhuisd?

10. Fan is van iCarly?

11. Goed bevriend is met Taylor Swift? Nadat Emma haar een e-mail stuurde waarin ze vertelde dat ze haar muziek echt goed vond, begonnen ze te praten en samen af te spreken. 

12. Geen Facebook heeft omdat ze te erg verslaafd was aan Farmville?

13. Gebarentaal kan?

Zijn jullie fan van de actrice of weten jullie nog meer feiten over Emma Stone? Laat het ons weten! 

Bron, bron

Must reads 👀