News

Ophef om Zayn Malik's naakte Instagram foto

12

Iemand lijkt snel door te gaan met zijn leven... Zayn Malik is een kersverse vrijgezel sinds hij zijn verloving met Perrie Edwards verbrak en het ziet er naar uit dat er één manier is om over die break-up heen te komen: een rebound zoeken. Enne, volgens mij heeft Zayn die gevonden in een super knap blond meisje waar hij het bad (?) mee deelt. Dat zorgt voor nogal wat ophef op Instagram.

Zayn Malik is natuurlijk wel gewend dat hij veel reacties krijgt op social media, zeker aangezien hij een tijd geleden nog onderdeel was van One Direction. Maar plaats een foto van jezelf en een onbekend meisje en het internet gaat helemaal los. Niet vaak heeft Zayn zóveel reacties gekregen onder een foto. Wat overigens niet gek is, want je ziet Zayn niet vaak op Instagram terwijl hij met een meisje zit zonder (boven)kleding aan.
 

Wat iedereen zich afvraagt is: wie is deze mysterieuze blonde dame? Ze lijkt het in ieder geval naar haar zin te hebben. Al snel gingen er geruchten rond dat dit knappe meisje Gage Golithy is van de serie Teen Wolf, maar zij heeft dat inmiddels de kop ingedrukt door te reageren dat zij het NIET was zoals je hieronder kunt zien:

Maar wie is het dan wel? Inmiddels hebben al meer dan 226.000 mensen een reactie achtergelaten waarin staat wat ze ervan vinden en dat terwijl hij normaal 'slechts' 40.000 of zelfs minder reacties onder een foto krijgt. Jep, het houdt Zayn's fans behoorlijk bezig. Maar hoe dan ook, ondanks dat we de foto's van Zayn en Perrie nog niet van ons geheugen kunnen wissen wensen we hem wel het allerbeste, natuurlijk. Het meisje op de foto is in ieder geval een lucky girl. ;-)

Denk jij dat dit de nieuwe vriendin (of scharrel) van Zayn Malik is? Wat vind jij ervan dat hij deze foto op Instagram plaatst?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

12 reacties

 • 4 jaar geleden Konijntje

  O wauw. Ik kan al die naaktheid niet aan. Ook zooooo interessant dat hij een foto heeft geplaatst. Sorry hoor.

 • 4 jaar geleden Nastydeer

  Heftig

 • 4 jaar geleden Lumiere

  Veel naaktheid tho.

 • 4 jaar geleden Goodlife

  Naakt.. Come on.

 • 4 jaar geleden Alicia

  nou het is geen foutje want dit doen ze om aandacht te trekken van de lezers. Dat weet iedereen. Naakt is als je alles ziet maar waarschijnlijk heeft hij alleen geen shirt aan en dan nog wat boeit t

 • 4 jaar geleden loesroben

  onder iedere foto word de redactie van girlscene wel afgezeken of foutjes. doe niet zo moeilijk man.

 • 4 jaar geleden glitterbug

  Naakt? Niet helemaal

 • 4 jaar geleden Sass

  Lekker zelf weten welke foto's hij op Insta plaatst en wat mensen er van denken 😂 Is toch zijn Insta? Hij kan 't ook op privé gooien. En waar ziet iemand dat ze naakt zijn? Hij heeft wss gewoon geen shirt aan en zij heeft wel een shirtje aan. Dus hoezo zouden ze zo "in bad" zitten? Echt onzin weer dit.. Laat hem lekker z'n ding doe en bemoei niet 😊

 • 4 jaar geleden livelovelife

  hij had tog al een relatie of was dat al over?

 • 4 jaar geleden HarryStylesismybae.

  Naakt..

 • 4 jaar geleden ItsSteef

  Euh... ze heeft en witte top aan. Rechtsonderin zie je zelfs nog een stukje van de print!

 • 4 jaar geleden Falathiel

  Naakte foto? Serieus? Kom op Girlscene, dat is dus serieus om lezers te trekken want zo naakt is die foto helemaal niet.

 1. 1