Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Lea Michele en Anne Hathaway, tot Selena Gomez en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Geen Mr. Grey voor Dakota Johnson! De actrice is gespot met haar vriend Matthew Hitt in SoHo, New York City. Dakota aka Anastasia Steele showt haar hipster kant met een denim blouse, T-shirt met opdruk en grijze jeans. Ze maakt de look af met een ronde zonnebril, riem met panterprint en pistol boots. 


Lea Michele is helemaal in haar nopjes, want haar nieuwe tv-serie Scream Queens is in première gegaan. De serie kreeg veel media-aandacht vanwege de sterrencast en dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want de kijkcijfers waren goed. Lea draagt een crop top en losse broek van Alice + Olivia. De clutch die ze in haar hand heeft is van Balenciaga. Een mooie, klassieke look! 


Cara Delevingne is een echte rock chick, dat kun je meteen zien aan haar outfit. Het model is gespot op het vliegveld van Londen. Ze draagt een stoere leren jas met een donkerblauwe top en ripped jeans. De opvallendste items van de look zijn zonder twijfel de grote ronde zonnebril en de sneakers met print. 


Kendall Jenner is gefotografeerd terwijl ze de show van Michael Kors verlaat. Het topmodel is altijd druk, vandaar dat ze ook op haar smartphone bezig is terwijl ze loopt. Uiteraard ziet Kendall er weer stijlvol uit. De prachtige oudroze rok is van Jonathan Simkhai en die combineert ze met een simpel grijs T-shirt. De zonnebril is van Saint Laurent en de metallic heels zijn van Tom Ford. Natuurlijk heeft Kendall ook een item van de designer toegevoegd aan haar look, de tas is van Michael Kors. 


Iggy Azalea heeft een drukke agenda en is altijd onderweg. Toch flikt ze het om er altijd fashionable uit te zien. De zangeres combineert haar bomberjack met een zwarte top en een opvallende broek met verfspetters. In haar witte Céline tas draagt ze de belangrijkste spullen bij zich. We zijn minder fan van haar kapsel. Ehhh Iggy, wat is dat voor drol op je hoofd? 


Anne Hathaway is gespot met een business chic look. De witte blazer -als ze daar maar niets op morst!- is van Akris en de top met stippen van Zimmermann. Verder draagt ze een simpele zwarte broek met daaronder hoge hakken. Een klassieke zonnebril en een schoudertas van Saint Laurent erbij en de look is compleet. Wat staat dit kapsel trouwens leuk bij Anne! 


Over knap gesproken! Suki Waterhouse ziet er stunning uit tijdens een show van Burberry. Nu kun je vast wel raden waar haar items van zijn… Zowel de jas als de jurk en schoenen zijn van Burberry. Dat is goede reclame voor het merk, want wat ziet ze er gorgeous uit! 


Wat ziet Selena Gomez er altijd beeldig uit! De zangeres was te gast bij het radiostation KISS FM in Londen. Blijkbaar is het daar koud, want de brunette combineert een strakke zwarte jurk met een rode col. Haar high heels hebben een gigantisch platform, knap dat ze daar zo goed op kan lopen. De look wordt af gemaakt met een leren designer bag. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀