Lifestyle

11 dingen die jij en je BFF sowieso hebben gedaan

Wie heeft er niet stiekem in elkaars dagboek gelezen, meegezongen met de nieuwste K3-hit of urenlang in Br33ZeR taal met elkaar gepraat via MSN? Dat jouw BFF en jij besties for life zijn was al vanaf dag één duidelijk. Girlscene gaat terug in de tijd en zet elf herkenbare situaties op een rijtje die jij en je BFF vroeger deden. #glitterpennen

1. Elkaars dagboek lezen
Heel veel spannender dan: “Lief dagboek, ik ben verliefd op Tom”, werd het niet. Toch las je stiekem elkaars dagboek. Hoe moest je anders bijhouden op wie je BFF verliefd was? Dit veranderde namelijk elke dag. Maandag was het Tom, dinsdag Bobbie en woensdag Bas.

2. Je eigen geheimtaal verzinnen
Om toch stiekem over je crush te kunnen praten terwijl hij in de buurt was, verzonnen jullie een geheime taal die niemand kende behalve jullie. Zo was het heel makkelijk om briefjes aan elkaar door te geven zonder bang te zijn dat iemand hier iets van begreep.

3. Engels praten
Samen probeerden jullie mensen te laten geloven dat jullie uit Engeland kwamen in het meest gebrekkige Engels dat je ooit gehoord hebt. Heel vreemd dat niemand ooit écht geloofde dat jullie uit Engeland kwamen…


4. Toneelstukken verzinnen
Hele middagen waren jullie bezig om toneelstukken te schrijven. Naast schrijven speelden jullie natuurlijk ook de hoofdrol. Vol trots lieten jullie het stuk zien aan de hele familie. En natuurlijk kregen jullie een oorverdovend applaus.

5. In elkaars poëziealbums schrijven
Natuurlijk moest dit een waar kunstwerk worden en ging je vol enthousiasme aan de slag met glitterpennen en stickers.

6. In Br33ZeR taal praten 
Jullie konden uren met elkaar MSN’en over eigenlijk helemaal niets. Vergeet ook niet de duidelijke breezertaal waarin jullie alles typten. HoEsT MeT jOu?

7. Altijd naast elkaar zitten
De plek naast jou was standaard gereserveerd voor jouw beste vriendin. Niemand anders durfde op deze plek te gaan zitten.

8. Fotoshoot houden
Natuurlijk moest jullie Hyves profielfoto perfect zijn. Samen met je BFF hield je urenlang fotoshoots in de meeste ingewikkelde outfits. Daarna probeerden jullie een foto uit te zoeken die “spontaan” was. Good luck with that!

9. Dansjes bedenken
De slaapkamer werd omgetoverd tot een ware dansstudio en op de nieuwste hits van de M-Kids dansten jullie een eind weg.

10. Elkaars kleding delen
Dat nieuwe spijkerrokje van je vriendin moest jij natuurlijk ook aan! En jouw nieuwe topje leek wel gemaakt voor jouw bestie. Ruilen die handel.

11. Samen naar de wc
Om geen seconde van elkaar te missen gingen jullie áltijd samen naar de wc. En die gewoonte is nooit gestopt, nu nog steeds gaan jullie samen naar het toilet.

Meer herkenbare situaties nodig? Bekijk dan dit artikel. Nog leuker is het om foto’s te maken van alle dingen die jij met je bestie doet. Wij zetten een aantal leuke items onder elkaar. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Fuji Film Instax Camera in blauw, roze, geel en licht roze.

Foto album voor Instax foto’s.

Kaarten en enveloppen voor Instax
Foto album voor Instax

Heb jij een BFF? Wat doe jij het liefst met je BFF?

Bron, bron

Beeld: Thinkstockphotos