Fashion

Meet fashionblogger The Haute Pursuit & shop the look!

Meet Vanessa Hong! Een Canadees/Chinese fashionblogger met een oog voor detail. Ze maakt de meest prachtige outfits en foto's voor haar blog The Haute Pursuit. Haar leven speelt zich voornamelijk af in Vancouver, New York en Beijing. Vanessa reist dus heel wat af en ondertussen schiet ze mega mooie plaatjes van haar looks. Haar stijl kun je omschrijven als een combinatie tussen het minimalisme en streetstyle. 

Vanessa Hong mixt in haar outfits "high" en "low", daarmee bedoelt ze het combineren van iets sportiefs en iets vrouwelijks. Veel kleur zie je niet in haar outfits, zwart en wit combinaties zijn duidelijk haar trademark. Net als haar platinablonde korte coupe, wat haar prachtig staat. 
 


De blogger heeft in haar leven al veel plekken op aarde gezien. Haar favoriete plek op de wereld is het kleine stadje Mui Ne in Vietnam. Het heeft mooie stranden, heerlijk eten en geweldige mensen.  

Vanessa heeft haar eigen webshop waar ze sieraden verkoopt en werkt ook samen met H&M. Inmiddels volgen 436.000 mensen haar op Instagram, niet onbegrijpelijk met haar prachtige feed!

Kijk mee naar haar gorgeous looks: 

 

 

 

 

 

 

 


Feeling inspired? Wij bij Girlscene zeker wel! Als je haar stijl leuk vindt, kijk dan zeker even hieronder. Girlscene heeft een Shop The Look samengesteld met een aantal looks van The Haute Pursuit.

 

Grijze jasGrijze top, Witte broek, Handtas, Schoenen
 


Witte rok
, Bomberjack, Boots, Shopper
 


Coltrui
, RokSneakers, Quilted clutch

Wat vind jij van Vanessa Hong's stijl? 

Bron, bron

Must reads 👀