Fashion

Back to school met deze musthave watch!

Officieel hebben we weer afscheid genomen van de lange zomeravonden, picknicken in het park, luchtige zomerjurkjes en uitslapen op een doordeweekse dag. De lunch is weer prepared en de wekker staat weer ingesteld, want we mogen weer: back to school! Girlscene’s modezusje I Want That Musthave haakt hierop in, zodat jij overal fashionably on time komt! Lees snel verder hoe jij voordelig een musthave horloge kan scoren…

Ondanks dat wij op de redactie gek zijn op de zomermaanden zijn wij stiekem ook fan van het najaar. En wel om één simpele reden: een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe! De kast mag weer gevuld gaan worden met warme truien, kniehoge laarzen en comfy jassen – zoals de Parisian Chic jas, nu voor €24,95. En nu maak je je outfit eenvoudig af met een stoere eyecatcher om je pols in het goud, zilver of rose.

Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden voor de I Want That Musthave nieuwsbrief, dan ben jij gegarandeerd op tijd om één van deze horloges ter waarde van €69,95 voor slechts €4,95 te ontvangen! OP=OP!

Check hier de nieuwe commercial van I Want That Musthave (ook te zien op TV!)

Watch on YouTube

 

Wat moet je doen? Het is eigenlijk super easy! 

1. Meld je aan voor de I Want That Musthave nieuwsbrief en bevestig je aanmelding door op de link in de mail te klikken

2. Je ontvangt binnen enkele minuten een unieke code in je mailbox

3. Plaats jouw gewenste horloge (goud, zilver of rose) in je shopping bag op I Want That Musthave

4. Vul je persoonlijke code in bij het uitchecken

5. Lucky you! Je betaalt slechts €4,95 in plaats van €69,95 voor een super gaaf horloge!

Be on time!